promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hajdú Péter filléreskedésére nincsenek szavak: egy bögrével szúrná ki rajongói szemét, cserébe pedig csak néhány ezer követőt kér
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hajdú Péter utolsó Instagramos bejegyzése finoman szólva is megmosolyogtatta az internet népét. Történt ugyanis, hogy nagy bejelentést tett a tévés személyiség: A Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorhoz szeretett volna egy kulisszák mögött, illetve így készült jellegű videót készíteni, de követői most ennél sokkat többet is kaphatnak.

A Big Brother-hez és a Való Világhoz hasonlította a stúdió berendezését, amiről elmondta azt is, hogy fél év alatt sikerült megépíteniük, nem kevés pénzt, energiát, szakértelmet és időt belefetetve, de végre klszen van.

A premier dátuma most péntek, 19 órától a Frizbi TV csatornáján lehet majd megtekinteni az adást, melynek első vendége Majka lesz.

Egy új műsor bejelentése már önmagában örömhír, Hajdú Péter azonban nem állt meg itt és 19-re lapot húzott: a videó készítésekor 64970-en voltak feliratkozva a Frizbi TV csatornájára, azonban Hajdú nem titkolt vágya elérni a 70.000 követőt és ezért cserébe fel is ajánlott egy visszautasíthatatlan alkut.

Amennyiben ez sikerül, akkor a videón a kezébe látható csodálatos, exkluzív bögrét sorsolja ki a feliratkozói között, így a 70.000 ember közül egy nagyon szerencsés lehet: ő birtokolhatja a Hajdú Péter kezében lévő ereklyét.

A magyarok vicces népek, így nem telt el sok idő, hogy az Instagram oldalán reagáljának a lehetséges nyereményre: többen írták, hogy szinte sokkolódtak, hiszen nem biztos, hogy megérdemelnek egy ekkora kaliberű tárgyat.

Többen sóhersággal vádolták, megint mások azt írták, nem méltóak az emberek ilyen nagylelkűségre.

Vol, aki szerette volna támogatni a műsorvezető álmát és felajánlotta, hogyha Hajdú Péter feliratkozóinak a száma valóban eléri a 70 ezer főt, akkor ő kettő darab bögrét sorsol ki a lelkes követők között.

A szarkasztikus, vicces és humoros kommenteknek se szeri se száma, erre még az is odafricskázott egyet, aki egyébként kedveli Hajdú Pétert.

Eddig lesz*rtam ezt a műsort, de egy bögrével sosem viccelnék. Ment a feliratkozás broszki! 

A terve viszont valahol félresikerült, ugyanis Youtube oldalát megnézve a követők száma már csak 65.400 körüli számot ír, sokan valószínűleg megrettentek a bögrével járó hatalmas felelősségtől és nem akarták megkockáztatni, hogy esetleg ők legyenek a tárgy új tulajdonosai, így inkább a kikövetés mellett döntöttek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás