promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csúnyán lehúzták Hajdú Pétert, nem kevés pénze bánta a mocskos átverést
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hajdú Péterrel megtörtént az, ami sokak rémálma.

Hajdú Péter egy kifejezetten megosztó személyiségnek számít Magyarországon, hiszen a műsorait általában rengetegen nézik, neki mégis sokan beszólnak, és azzal támadják őt, hogy egyáltalán nem egy képernyőre való figura. Számtalan botránya volt az utóbbi években, a produkcióiban többször is elszabadultak az indulatok – sőt, a Frizbi egyik adásában mindenki azt hitte, hogy megverték őt a vendégei:

Akármilyen véleményen is vannak az emberek Hajdú Péterről, az biztos, hogy az évek alatt egy igazán meghatározó arca lett a magyar televíziózásnak, a műsorai pedig rengeteg felejthetetlen pillanatot okoztak a nézőknek. A közösségi oldalán is már több, mint 173 ezer követője van, vagyis sokan figyelnek rá, és érdekli a közönséget, hogy éppen mit is csinál – de volt idő, mikor elég nagy bajban volt a profilja.

Hajdú Pétertől ellopták az Instagram oldalát, és végül csak pénzért tudta visszaszerezni azt – de amint bejelentkezett, észrevett egy rendkívül bosszantó dolgot.

A csalók kitörölték Hajdú Péter posztjait, ráadásul úgy tűnik, hogy még a képeit is eltulajdonították, ugyanis kamuprofilok jelentek meg az ő arcával, vagyis komoly visszaélés történt. Nem volt egyszerű dolga a hírességnek, hogy visszakapja a profilját, de végül sikerült neki. Ő még a szerencsésebbek közé tartozik, hiszen vannak, akiknek örökre elveszik az Instagram oldaluk.

Sokszor üzenet formájában próbálják ellopni különböző célokkal a profilunkat az elkövetők. Ezeket az átveréseket leginkább úgy lehet elkerülni, hogy leellenőrizzük, valóban az Instagramtól jött-e a levél, vagy sem. Ilyenkor a csalók úgy szokták a csőbe húzni az embereket, hogy hamis üzenetet küldenek, amiben a legtöbbször valami rossz dologra hívják fel a figyelmünket, amit állításuk szerint csak úgy lehet orvosolni, ha egy linkre kattintva bejelentkezik a felhasználó, hogy azzal igazolja magát. De sajnos pont, hogy ez a bejelentkezés az, ami során ellopják az adatainkat, és kizárnak minket a profilunkból – szóval nem szabad bedőlni ennek, de ha mégis előfordul, akkor egyből értesíteni kell az ügyfélszolgálatot.

Itt lehet megnézni egy riportot ezzel kapcsolatban, amiből kiderül, hogy nemcsak Hajdú Pétert szívatták meg az internetes csalók, hanem többek között Péter Szabó Szilviát is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás