promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt Rácz Jenővel? Az egyik gyorsétteremben kapták lencsevégre munka közben
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rácz Jenőről senki sem hinné el, de ellátogatott egy McDonald's gyorsétterembe és még dolgozni is beállt. 

Rácz Jenőt egy ország ismerte meg, amikor a Konyhafőnök című gasztrórealityben ítészként tűnt fel. A hírességnek két étterme is van Budapesten, elképesztő tehetségét pedig sokszor és sokan letesztelték már. A külföldiek is imádják az ételeit, többször fordul elő, hogy a közösségi médiában arról posztoltak az ide látogatók, hogy mennyire jól érezték magukat a magyar séfnél. Ám az ismert étteremtulajdonos most egy nem várt helyről jelentkezett be, úgy tűnk, hogy lecserélte az exkluzív konyháját egy gyorsétteremre.

Jenő ugyanis egy McDonald's gyorsétteremben tűnt fel és ott kezdett el tevékenykedni, megalkotott jó pár ételt is. 

Persze, nem lett belőle gyorséttermi dolgozó, hanem egy igazán különleges esemény kapcsán szolgált fel a mekiben egy igazán luxusnak mondható ételsort. Az egyik TikTokra feltöltött videóból kiderül ugyanis, hogy a budapesti Régi posta utcában található McDonald's volt a legelső, amely megnyílt Magyarországon és most, hogy felújították, egy nagy eseményt szerveztek köré.

A vendégeknek felszolgált menű klasszikus fine dining volt, amelyet Rácz Jenő készített el, ám a séf mindegyikbe csempészett valamilyen mekis alapanyagot. Így született meg a főételként szolgáló glazúrozott csirkemell, konfitált zellerrel sülthagymával és mogyoróval. Desszertnek pedig pisztáciás, karamellás képviselő fánkot alkotott meg.

A videóból az is kiderült például, hogy az előételhez az egyik halas szendvicsből használta fel a tőkehalat, de egy biztos: ezek az ételek biztosan nem hasonlítanak az eddig megszokott gyorséttermi formákra.Ráadásul a forró almáspite belső tölteléke is megelevenedett, de valahogy egészen másképp.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás