promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök zsűritagja, Rácz Jenő megmutatta új csúcsverdáját, ettől le fog esni az állad is
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sport szuperautóba ült bele a Konyhafőnök sztárséfje.

Az RTL Klub-on futó A Konyhafőnök című főzőshow zsűritagjának sztárséfe instagram-oldalán mutatta be az új járművét, amelyet az elkövetkező időszakban használni fog majd. Az Origo közben azit is kiderítette, hogy az autó ára 50 és 90 millió forint között változhat, természetesen felszereltségtől függően. 

Rácz Jenő az új autóról több képet is megoszott a közösségi oldalán.

Az RTL Klub-on amúgy nemrégiben fejeződött Magyarország egyik legkedveltebb főzős műsorának, be A Konyhafőnök című szériának 2022-es etapja, ahol ismétcsak öszeállt a sztár zsűri triumvirátus, Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő részvételével. Olyan különlegesség is előfordult a műsorban, amelyet természetesen a tévébeli műsor előtt vettek már fel korábban, hogy Rácz Jenőnek ki kellett hagynia adást, mivel éppen akkor született meg valós időben a gyermeke. A döntő amúgy elképesztő izgalmakat tartogatott, a második pedig csupán egy desszertnyivel maradt le a győzelemről.

Rácz Jenő Instagram-oldala amúgy azóta tele van boldog családi képekkel Gyuricza Dórával és a kis csöppségről is.

Érdekelnek még, hogy milyen autót vezetnek a leghíresebb sztárok Magyarországon? Korábbi cikkeinkben bemutattuk nektek többek között Majka és Tóth Andi legendás járműveit is, amelyekkel az utakra lépnek. És amelyekben valószínűleg könnyen felismerhetők az utakon is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás