promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tetőfokára hágott Rácz Jenő és édesanyja konfliktusa, több éves titkok kerültek a felszívre és kiderült minden
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Eddig próbálták titkolni a konkrétumokot, de most kiderült.

Rácz Jenő édesanyja jelenleg Angliában él, és 6 éve nem beszélt a fiával. Szomorú tények ezek tekintve, hogy mennyire fontos mind az édesanya, mind a gyermek életében a szülő-gyermek kapocs. Anita nem ismeri sem Gyuricza Dórát, sem pedig Jenő kislányát, Kamillát. Ennek nem az országok közötti távolság az oka, a mélyben sokkal nagyobb konfliktusok kígyóznak, melyeket a sztárszakácsnak és szülőjének a mai napig nem sikerült feldolgoznia. Két lánya szintén Angliában él, vele és a két másik unokájával remek viszont ápol, így különösen fáj neki az, hogy fia esküvőjére még csak meghívót sem kapott.

Azonban mi okozhatja azt, hogy két ember ennyire eltávolodik egymástól? Rácz Jenő szülei viszonylag fiatal korában elváltak ls ez megviselte az akkor még éppen csak a szárnyát bontogató fiút. Nem talált stabilitást, nem volt kihez fordulni a gondjaival és emiatt egy ideig feszültség volt közte és a szülei között. Erről Hajdú Péter műsorában is vallott, melyből egy idevágó részletet mutatunk:

Ebben még édesapja irénti enyhe neheztélésről esik szó, édesanyját nem említi meg a videóban. Azonban úgy néz ki, hogy a közöttük lévő nézeteltéréseket végül rendezték, mivel Jenő 6 évvel ezelőtt behívta a Konyhafőnök műsorába az édesapját, ahol igazi, boldog apa-fia párosként álltak a kamerák elé, öleléssel is köszöntötték egymást. Jenő pedig még az Instagram oldalán is megosztott egy fotót, amin édesapjával közösen, meglehetősen vidám hangulatban szerepeltek.

Édesanyjáról azonban nem nagyon láthattak semmilyen felvételt a rajongók, erre pedig most maga az érintett szülő adott magyarázatot:

– Ha valami gondja volt, hozzám mindig fordulhatott. Egészen hat évvel ezelőttig jó kapcsolatunk volt. Akkor szakadt meg minden közöttünk, amikor A Konyhafőnök első évadában megláttam, hogy Jenő behívta az apját, akivel együtt, a legnagyobb egyetértésben szerepeltek. Azzal az emberrel, aki megkeserítette az életünket. Akkor én az RTL oldalára írtam egy hosszú kommentet, amiben kitálaltam a volt férjemről, de ezt törölték. A fiam felhívott, majd lehordott mindennek. Onnantól kezdve nem beszélünk és nem is találkoztunk

Az édesanya többek között arról is beszél, hogy Rácz Jenő a testvérét sem hívta meg az esküvőre, bár vele állítólag néha telefonon egymással egy két mondatot. Jenő édesapjáról sem éppen elismerően nyilatkozott: állítása szerint sosem akart foglalkozni a gyerekekkel, mindig utazni akart, lehetőleg a feleségével kettesben, valamint állandóan elégedetlen volt pénzügyileg is. Azonban az asszonynak gyermekei voltak az elsők: magánórákat fizetett nekik és a szórakozási lehetőségüket is biztosította, még a barátaikat is szívesen hazafuvarozta, hogy mindenki biztosan egészségesen hazaérjen. Jenőnek még angliai munkát is sikerült intéznie egy ismerőse által.

Anitának azóta van egy hat éves kisfia, aki sosem beszélt Jenővel. A nő záráképpen elmodta, hogy szerinte Jenő a hírnév miatt fordított hátat nekik, mert kellemetlen az, ahogyan a fiatalkora telt és nem akar a nehézségekre emlékezni.

Forrás: blikk.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás