promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő nyakába mennydörgő népharag zúdult, pedig döbbenetes emberségről tett tanúbizonyságot
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Imádják a magyarok a sztárséfet, de most nagyon megosztó dolgokat tett.

Rácz Jenő az utóbbi idők egyik legsikeresebb tévés személyiségévé nőtte ki magát. A Konyhafőnök szigorú, ám szerethető zsűritagjaként nézők millióit szögezi oda az RTL Konyhafőnök adásai elé.

Azonban az ismeretségen kívül ez a műsor mást is hozott a séfnek: az egyik adás alkalmával egy Gyuricza Dóra nevű lány sétált be és tette próbára magát és Jenőt a főzés és a szerelem világában is. Megismerkedésük története igazi tündérmesébe illő szerelem: sokáig kerülgették egymást, hiszen versenyzőként és zsűritagként nem is lett volna etikus közöttük bármiféle kapcsolat, de Dóri kiesés után Jenő magához ragadta a kezdeményezést és felkereste a szépséges lányt, akiről kiderült, hogy szingli és kölcsönös volt az érdeklődés közöttük.

A többi már történelem: a kapcsolatuk szépen haladt lépésről lépésre, összeházasodtak, majd gyermekük is született. Dóri eközben igen népes követőtáborra tett szert és előszeretettel posztol Instagram oldalára. Most egy új frizurás képpel örvendeztette meg rajongóit, amelyen bemutatta milyen lenne rövid hajjal. Egyelőre csak feltűzte a haját, de Jenő gyorsan reagált az esetleges változás lehetőségére:

Kicsim le ne vagasd.

A kommentelők egyből betámadták Jenőt és sokan nehezményezték, hogy nem szép dolog beleszólni a felesége külsejét érintő változásokba. Rengetegen írták, hogy Dórinak jól állna ez a fazon és ne hallgasson a férjére. Valószínűleg nem kell ezt olyan véresen komolyan venni, nem tűnik olyannak a kapcsolatuk, mintha egy frizura bármilyen feszültséget szülne közöttük.

Itt tudjátok megnézni a rövid hajú Dórit, döntsétek el szerintetek melyik hossz áll neki jobban:

Azonban Rácz Jenő egy másik dologgal is a figyelem középpontjába került, ami viszont egyértelműen rengeteg ember szívét melengette meg és sok-sok szívből jövő gratulációt kapott. Budapest belvárosában sétálva valami egészen vérfagyasztó látványra lett figyelmes és azonnal reagált. Instagramra töltötte fel a videót, melyben meg is mutatja, hogy miért lenne szüksége segítségre.

Egy szerencsétlenül járt cicát vett észre az ablakban, aki tipikus macskahibát követett el: kimászott valahova, de visszamenni már nem tudott. Jenő még nem került hasonló szituációba és nem tudta mi a teendő ilyenkor, ezért fordult a követőihez.

Az összefogás végül eredményes volt és a cica épségben hazakerült a gazdájához.

Ilyen esetekben, bár többen javasolták, nem a segélyhívót kell tárcsázni, mivel ezzel emberéleteket is veszélyeztetünk, keressük ki egy állatvédő számát és tőlük kérjünk segítséget.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás