promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök: feltűnt egy lány, akit Rácz Jenő anno össze akart szedni Tinderen
Borítókép:  RTL official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mielőtt megérkezett volna Gyuricza Dóri Rácz Jenő életébe, addig a Michelin-csillagos séf is intenzíven használta a társkereső alkalmazást.

A Konyhafőnök válogatója mindig tartogat kínos jeleneteket, és hát mi lehetne kellemetlenebb, mint amikor olyan valaki tűnik fel, akivel anno randizni akartál, de inkább dobtad. Azt tudni lehetett, hogy Rácz Jenő nagyon sokáig kereste a tökéletes párt, mielőtt rátalált volna Gyuricza Dórira, és a versenyben egy olyan lány tűnt fel, akivel anno randizni is akart a Michelin-csillagos séf.

A személyes találkozó nem jött össze, szóval Rácz Jenő abszolút zavarba volt, hogy mit kezdjen a helyzettel. Persze érthető is, hogy Márta jobban emlékszik a Jenőre, mint fordítva. Fördős Zé mint tudjuk, imádja, ha megizzaszthatja zsűritársát, így addig faggatta a lányt, amíg meg nem tudott mindent.

A videóban nincs benne, de Márta továbbjutott, szóval még fogunk vele találkozni.

Természetesen most is voltak érdekes figurák, és találkoztunk végre a galaxis utazó Farkas Erikával, aki azt állítja, hogy egy másik dimenzióban Sárközi Ákos, Fördős Zé és Rácz Jenő az ő családja. Szóval a családi vacsora megvolt, de ezzel nem tudott továbbjutni.

Akadtak olyanok, akik egy kis rappeléssel is feldobták a főzést. Természetesen ez nem tiltott dolog, ha az étel jó, de hát a többségnek a rímek helyett inkább a tűzhelyen lévő dolgokra kellett volna koncentrálnia. Egy ember azért innen is továbbjutott.

Volt egy ismerős arc, mivel Szeghalmi Orsi visszatért a műsorba, de hát ennél rosszabbul nem is tehette volna. Mindent elrontott, amit lehetett, de Sárközi Ákostól mégis kapott egy esélyt. Ha ezt is eldobja, akkor biztosan nem lesz visszaút.

Ha már ismerős arc, akkor találkozhattunk Czutor-Kilián Zsanettel is, aki valóban érdekes ételt hozott, amivel tovább tudott jutni, persze a neheze még csak ezután jön.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás