promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fördős Zé és Rácz Jenő ugyanazzal a lánnyal bújt ágyba? Kínos jelenetek kerültek elő A Konyhafőnökből
Borítókép:  RTL
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem tudni, hogy ki lehet az a titokzatos lány, aki Fördős Zé és Rácz Jenő életében is feltűnt.

A Konyhafőnök legutóbbi civil évada tavaly ilyenkor már régen véget ért. Ezért is zúgolódottak nagyon az RTL nézői, akik várták, hogy a kedvenc műsoruk visszatérjen. Most már nem kell sokat aludni, mivel augusztus 21-én Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő triója végre visszatér.

Tavaly pontosan karácsony előtt ért véget A Konyhafőnök VIP legutóbbi évada. Sárközi Ákosnak nem kellett izgulnia, mivel az ő versenyzői közül senki se tudott bejutni a fináléba. A legutóbbi civil évadban azonban Sárközi Ákos talált be nagyon. A három órás főzést követően, a zsűri döntése alapján a Michelin-csillagos séf versenyzője, Varga Patrik lett A Konyhafőnök 2022-es győztese és a 10 millió forintot is ő vághatta zsebre.

Vajda Luca végül egy desszertnyivel maradt le A Konyhafőnök címről, de nem csak a legjobban teljesítő piros kötényes versenyző lett, hanem Fördős Zé egykori sárga csapatának első finalistájaként végzett.

Most 2023-ban azonban nehezebb dolga lesz a civil versenyző-jelölteknek, mint valaha, ugyanis a jubileumi évadra rengeteg csavart főzött ki a zsűri! Több újdonság is várható, idéntől például a séfek is kupáért küzdenek – akinek a versenyzője nyer a Fináléban, megnyeri az Aranykupát.

A több ezer versenyző-jelölt közül csak száz kap lehetőséget, hogy megmutathassa magát a casting-adások alatt, ahová érkezik az „aranygomb”. Aki főzésével meggyőzi a zsűri valamelyik tagját és valamelyikük megnyomja az aranygombot, nincs farmerkötény, hanem egyből piros vagy kék kötényben találhatja magát a versenyző, azaz azonnal az egyik séf csapatába kerül!

Jön a hirtelen halál is: a zsűri bárkit bármikor kiszórhat, amikor csak kedve tartja. Lesznek fekete kötényes versenyzők is, akik szintén bármikor távozhatnak A Konyhafőnökből.

Az elején a kóstolás alatt nem lesz könnyű dolga Sárközi Ákosnak, Rácz Jenőnek, valamint Fördős Zének, mivel nem lesz hiány a meglepő fűszerezésű vagy éppen kifejezetten csípős ételekből. Erre maga Rácz Jenő jön rá, amikor valami nagyon durva falat kerül a szájába.

„Nem vagyok ismerős?”

kérdezte közben egy titokzatos lány A Konyhafőnök válogatóján. Lehet Fördős Zé és Rácz Jenő közös exe is feltűnik a konyhában? Már nagyon a múlt lehetett ez az egész, mivel ugyebár mind a ketten boldog párkapcsolatban élnek. Az egésznek Sárközi Ákos próbál majd meg utána járni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás