promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi még a melltartót is ledobta a kamera előtt, sosem volt ilyen magabiztos az énekesnő és fontos dolgot üzent
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem hagyta szó nélkül, hogy Szabó Zsófi név szerit említette egy műsorban.

Egészen érdekes dolog történt nem olyan régen az online médiában: a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban nemrég Szabó Zsófit látta vendégül a műsorvezető és ahogyan az már a műsorban teljesen megszokott jelenség, itt is egy idő után igen oldottá vált a hangulat. Szóba került többek között az is, hogy Zsófi hogyan birkózik meg a negatív kritikákkal, amire egészen érdekes, kifejezetten aktuális született. Sehogy. Ez persze így egy nagyon lerövidített válasz, a mélyebb mondanivalója az volt, hogy egyszerűen nem reagál a negatív pletykákra, posztokra, hozzászólásokra. Ez egy tanult viselkedésforma, ami szinte teljesen szembemegy azzal, amit az ember csinálna, de mint mondta, így tud a leginkább nyugodt maradni akkor is, hogy minden lépése a figyelem középpontjában van.

A beszélgetés közben kifejezetten kiemelte Tóth Andit és Tóth Gabit a kontextus kapcsán, mivel rájuk nagyon nagy nyomást helyez a média és mint mondta, együtt tud velük érezni. Olyannayira, hogy állítása szerint sokszor magában at kívája, hogy csak engedjék e az összes hírt és magukban próbálják lerendezni ezt, ne háborúskodjanak a firkászokkal.

Gabi nem reagált erre, Tóth Andi azonban hagyta szó nélkül a dolgot: kedves, ám határozott stílusban állt ki az igazáért és nem értett egyet Szabó Zsófival. Szerinte igenis fel kell venni a kesztyűt és nem szabad homokba dugni a fejünket, ha valaki indokolatlanul nekünk támad:

Szerintem aki követ, az pontosan tudja, hogy én szeretem megosztani azt a véleményt, hogy ha valaki támad, akkor igenis állj ki magadért! Mert ebben a szörnyű világban, amit élünk, ahol ilyen sok a rosszindulat, és ilyen erősek a támadások, úgy gondolom, rosszabb csendben maradni, és felőröl egy idő után, ha csendben maradsz, és ez téged valahol mélyen zavar

A nap végére nyilván fölösleges, de a te belső nyugalmadnak igenis jót fog tenni. Aztán a nap végére, hogy ki mit gondol, vagy kinek hisz, az tök mindegy. De neked nyugalmat fog adni az, hogy elmondtad a te részedet, és nem csöndben maradtál.

Andi a 24 óráig elérhető Instagram történet mellett egy képet is közzétett az oldalán, melyen melltartó nélkül, ártatlanul, ám annál határozottabban néz a kamerába és a kép mellett a róla kialakult véleményt elemzi:

A szépség a tökéletesség ellentéte. Az önbizalom, a magabiztosság és a kisugárzás.

Sosem tudtam mit kezdeni azzal, ha valaki nem tart szépnek. Most legyek szomorú? Mondjuk azzal sem, ha valaki annak tart. Annyiszor elmondtam már, a szépség relatív. Tele a média azzal, hogy ki hogy néz ki. Hízott, fogyott, átesett valamilyen műtéten, milyen színű lett a haja. Aztán többszázan erről beszélnek. Na ez szomorú.
Tényleg nehéz önbizalommal rendelkezni egy olyan világban, ahol tolják bele az arcodba a TÖKÉLETESSÉGET. Ami nem is létezik. És ha kilógsz belőle, nem vagy elég jó. Sosem követtem semmilyen trendet. Jól érzem magam. Ez elmondható rólad is?

Az biztos, hogy az énekesnőből árad a magabiztosság és a legutolsó fényképe is lenyűgözte a követőit: melltartó nélkül is szupernőies és önazonos azzal, amit a nyilatkozatában hangsúlyozott. Ne adj mások véleményére.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás