promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg magára hagyja Meghant: az ok Diana hercegné
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harrynek most lett elege és komoly döntést hozott.

Harry és Meghan kapcsolatáról egyre furcsább hírek kapnak szárnyra, sokan már régóta temetik a volt királyi pár kapcsolatát. Most ismét egy aggasztó dolog derült ki a párról, méghozzá az, hogy most huzamosabb időt külön fognak tölteni. A pár kapcsolatában főleg Meghan intézte eddig az üzleti dolgokat és Harry szeretne egy kicsit önállósodni a feleségétől. A királyi család életében igen fontos szerepe van a jótékonykodásnak és az utóbbi időben ez Harry hercegnél háttérbe szorult.

Meghannak rengeteg külön projektje van, amelybe nem vonja be Harryt és ő is szeretne magának valamiféle projektet, ami fontos neki és ami csak az övé. Most például az a hír kelt szárnya, hogy Meghan szerződést írt alá egy menedzserrel, Ari Emanuellel, azonban Harry ebben sem vett részt.

Ezek a dolgok most összeálltak és Harry herceg meghozta a végső döntést: felesége nélkül indul el egy afrikai körútra. Ugyanazt az útvonalat szeretné követni, amelyet édesanyja, Diana hercegné is végigvett, az a terve, hogy ezeken az állomásokon ő is megáll és segítséget is szeretne nyújtani a rászorulóknak. Ez korábban is jellemző volt rá, de az utóbbi időben inkább a felesége üzleti érdekei kerültek előtérbe, így a saját maga vágyait háttérbe szorította.

A másik ezzel kapcsolatos döntés lehet még kevésbé fog tetszeni Meghannak: Harry herceg végképp vissza akar vonulni és nem szeretne többet sztárként, vagy médiaszemélyiségként megjelenni. Meghan pedig imádja a csillogást és a figyelmet, így ez komoly súrlódási pont lehet kettőjük között.

A sztárpár házasságának válsága vissza-visszatérő téma, Harry hercegnek állítólag még egy a viták esetére kijelölt hotel is a rendelkezésére áll, ahová elvonul Meghan elől. A válás lehetősége rengeteg kérdést vet fel: például visszafogadná-e Harryt a királyi család, illetve ő ezt szeretné-e, illetve, hogy hol, melyik kontinensen élnének a gyerekek és hogyan osztanák meg a felügyeletet.

Forrás: blikk.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás