promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napokon belül vége: Harry herceg fellélegezhet
Borítókép:  photo by EJ Hersom/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos dátum közeleg, és így újra lehetőség adódik a brit királyi családban a nagy pillanatra.

A brit királyi családban elképesztő dolgok történtek az elmúlt években, a turbulencia pedig az után ért a csúcsára, hogy Meghan Markle és Harry herceg részben hátat fordított a hercegi szerepből fakadó kötöttségeknek, részben pedig az egész királyi családnak. És bár a médiaszerepléseik is megsokszorozódtak, sőt, sok kritikus nyilatkozat is megjelent a sajtóban, amelyekben kitálalnak a család olyan dolgairól is, amelyekről korábban sosem volt szó, mindig úgy tűni, hogy vannak halovány reményfoszlányok arra, hogy Harry és Károly, valamint Vilmos és Harry között egyszer vége szakad majd a csatározásoknak, és a család megbékél. Ezzel kapcsolatban persze Meghan Markle neve is mindig feljön, hol úgy, hogy Harry és Meghan között megromlott a kapcsolat, már szó van a szakításról és a válásról is, hol pedig úgy, hogy Meghan Markle és Harry herceg is visszatér a család kötelékébe.

Akár vissza is költöznek Nagy-Britanniába.

A lapok szerint szeptemberre volt lebeszélve egy csúcstalálkozó Harry és Károly között, ahol bizony lehetőség lett volna a megbékülésre, ám nagyon úgy tűnik, hogy a feltételekben nem tudnak majd megállapodni a felek, így erre nem kerül sor. Ám most úgy tűnik, hogy a család mégis a békülés útjára lép, hiszen Vilmos és Harry eláshatják a csatabárdot egy másik jeles eseményen. Szeptember 15-én tölti be a 39. életévét Harry, és sok bennfentes szerint ez lesz a nagy esély, hogy Vilmos és Károly békejobbot nyújtsanak Harry-nek - írja többek között a Mirror-ra hivatkozva a Marie Claire.

Azonban arról is értesült a brit lap, hogy Károly király bizony meglehetősen neheztel a fiatalabb fiúra, mivel a támadások Kamillát is érik, és ezen nem tud túllépni. Hamarosan azonban kiderül, hogy a nagy nap hoz-e a változásokat a brit királyi család fagyos kapcsolataiba.

De mégis miről van szó a híres könyvben, a Tartalékban, amely tovább mélyítette az árkokat a család tagjai között?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás