promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége: III. Károly nem titkolhatja tovább
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő dolog derült ki III. Károlyról, ez pedig alaposan megváltoztathatja a gondolkodásunkat.

Évek óta zajlik a brit királyi családban a dráma, mióta Harry herceg és Meghan Markle külföldre, Amerikai földjére távoztak. Életük nagy részét pedig a szereplés tölti ki, legyen ennek a Netflix, a Spotify vagy éppen a YouTube a platformja, a sussexiek elképesztő mennyiségű interjút adtak, miközben nagyon sok olyan információ is kiszivárgott általuk, amelyeket a brit királyi család sosem akart volna viszont látni műsorokban vagy éppen újságok hasábjain, de könyvekben sem.

Az elmúlt napokban arról cikkeztek az újságok, Károly király találkozna Harry herceggel, hogy megbeszéljék a dolgokat, viszont csak négyszemközt, Harry pedig a lapok információi szerint mindenképpen szeretné magával vinni Meghant, így nagyon lehet, hogy a nagy szptemberi találkozó nem fog összejönni. Eközben azonban egy nagyon érdekes adalék derült ki Károly és Meghan kapcsolatáról, hiszen a királyi családban szokás, hogy a tagok becenevet adnak egymásnak.

Károly király pedig azt a nevet adta Meghan-nek Katie Nicholl királyi szakértő könyvében megjelentek szerint, hogy Tungsten, mindezt pedig szívóssága és rugalmassága miatt. Az is kiderült, hogy Meghan keménységét és hajthatatlanságát őfelsége komoly erénynek tartotta, hiszen Harry egy olyan nőt választott így magának, aki egy erős személy, és aki mindig ott lesz mellette. Persze azt nem tudni, hogy változott meg III. Károly véleménye, vagy hogy még mindig így hívja-e Meghant, mivel egyelőre úgy tűnik, hogy marad közöttük a feszültség, és a szerptemberre tervezett csúcstalálkozó sem tudja majd azt feloldani.

Érdekelnek még érdekességek a brit királyi családról?

(via Cosmopolitan)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás