promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt: Harry herceg végleges és szomorú hírt közölt a kapcsolatukról
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harry herceg nagyon határozottan lépett fel ebben a helyzetben, félő, hogy ezzel minden zsákutcába futhat.​

Az utóbbi időben nagyon sokat cikkezett a média a brit király icsalád olyan dolgairól, amelyek általában csak feltételezéseken alapulnak, vagy éppen olyan bennfentesek megszólalásain, akik nem akarják vállalni a nevüket. Sok ilyen megszólalás után kiáltott már farkast a sajtó azzal akpcsolatban is, hogy Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata nagyon vékony szálon táncol, közel a szakítás és a válás is. Ám később a herceg több kötlemnyben is cáfolta a híreszteléseket. Ám ettől függetlenül újra és újra elöjőn ez a szál a cikkekben.

Harry hercegnem az élet nagyon sok területén kell komoly döntéseket hoznia, így az emberi és társasági kapcsolataiban is, épp ezért nemrégiben apjával kapcsolatban kényszerült határozott döntést hozni a sussexi. Nagyon úgy tűnik, hogy a megannyi híresztelés és békehír után végül ott fognak kikötni, hogy ismét beállhat valamiféle hidegháború a sussexiek és a királyi család szűkebb tagsága között.

Egyre távolabbinak tűnik tehát a béka Károly és Harry között. Harry ost súlyos döntést hozott, amivel megint felpiszkálhatja apját. Pedig korábban arról volt szó, hogy októberben jöhetnek a béketárgyalások apa és fia között, de a kapcsolat lehet, hogy inkább egy másik irányba indulhat el. Károly azt szeretné a források szerint, ha Harry és Meghan ezentúl nem teregetnék ki a család ügyeit a nyilvánosság előtt.

Ám Harrynek is van egy feltétele, és ő csak akkor találkozik apjával, ha ez teljesülne. Harry azt szeretné, ha Meghan is részt vehetne ezeken a béketárgyalásokon, ám a források szerint Károly király fiával négyszemközt szeretne beszélgetni. Ha pedig ezek a híresztelések igazak, ezzel hosszú távon véget is érhet apa és fia közeledése, a kapcsolatukba pedig beállhat egy fordulat, ami nem vezethet sehová.

Korábban elképesztő dolgok derültek ki amúgy Harry és Vilmos kapcsolatáról is:

(via FemCafé)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás