promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Öt év után kiderült Meghan Markle és Harry herceg legféltettebb titka, amely több száz millió embert érdekel világszerte
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a kérdés valószínűleg sokaknak izgatta a fantáziáját. Most választ kaptunk rá.

Valószínűleg minden egyes, a brit királyi családdal foglalkozó hír után felötlik újra és újra a fejünkben a gondolat, hogy vajon hol ismerkedhetett össze egymással Meghan Markle és Harry herceg? Esetleg bemutatták őket egymásnak? Hogy kezdődött a kapcsolatuk? Hol csekkolták le egymást először?

Most a Marie Claire tiszta vizet öntött a pohárba az egyik cikkében.

Az írás már az elején tisztázza, hogy azt már korábban is tudhattuk, hogy a két hírességet Harry gyermekkori barátja, Violet von Westenholz mutatta be egymásnak. A nő piárosként dolgozik egy menő cégnél, és ő szervezte Meghan és Harry számára az első vakrandit is.

A cikkben az új információ az, hogy a fiatalok először egymás Instagram-fiókjait keresték fel, és itt csekkolták le egymást, adták le egymásra az első lájkokat, miután felvetődött az ötlet, hogy találkozniuk kellene. Az is kiderült, hogy Harrynek volt egy titkos Instagram-fiókja is @SpikeyMau5 felhasználónéven.

Meghan 2016-ban kezdte el követni Harry fiókját, és még ebben az évben megtörtént az első randi is. A fiatalok a randi előtt azonban rengeteget lógtak a közösségi médián egymás Instagram-fotóit nézegetve. Valahol itt kezdődött az, amiből később szerelem, majd házasság lett.

Még több titok érdekel II. Erzsébetről, Fülöp hercegről és az egész királyi családról? A videóból rengeteg érdekesség derül még ki:

(via Velvet)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás