promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Kőgazdag fiatalok szupersztárja 12 percet töltött a rendőrségen, lakcímváltozással indokolta a kiadott körözést
Borítókép:  Youtube - martonmiskovits
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Videóban magyarázta meg, hogy mi történt pontosan.

Bombaként robbant a hír a tegnapi napon, hogy a Kőgazdag fiatalok minden túlzás nélkül legnépszerűbb szereplője Papaszíta (Hopka László) felkerült a rendőrségi körözési listájára. Érvényes elfogatóparancsot adtak ki ellene, sikkasztás alapos gyanúja miatt. Az emberek marcona kinézete miatt egyből kombinálni kezdtek, hogy mégis mi történt. Továbbá az is felháborította a felvágott nyelvű kommentelőket, hogy hogyan fordulhat elő az, hogy pár nappal ezelőtt még a tévében nevelgette a kőgazdag fiatalokat és látta el őket apai jótanácsokkal, miközben ilyen alvilági dolgokba van benne.

Papaszíta azonban nem hazudtolta meg önmagát és ma reggel már meg is jelent egy tisztázó videó, melyet kis védence, Psg Ogli tett fel a közösségi oldalára. Ebben elmondja a személyi védelemért öt öcsit fizető TikTok celeb, hogy az egész egy félreértés volt és Papaszíta egy le nem jelentett költözés miatt nem kapott meg egy levelet egy bírságról. Miután értesült a körözésről azonnal a rendőrségre sietett, ahol elmondta, hogy az egészről semmit nem tudott és azonnal rendezte minden fennálló tartozását, így le is került a rendőrség listájáról. A történet szerencsés véget ért és ez is csak azt mutatja, hogy az emberek hajlamosak előbb ítélkezni és mindenben önbeteljesítő jóslatot látni (ezek biztosan bűnőzők, abból lehet csak ennyi pénzt csinálni, például) ahelyett, hogy várnának egy kicsit amíg kiderül az igazság.

Én is elég sokat költözök, szóval biztos ami biztos rákerestem a nevemre a körözési listán, de semmi. Azért csekkoljátok ti is, nehogy véletlenül pórul járjatok.

Ami nagyon furcsa nekem az az, hogy bár a műsort sokszor megvádolták azzal, hogy megrendezett, azért azt kétlem, hogy ebben a rendőrséget is bevonták volna. A sorozat végetért, azonban elég volt egy telefon és Psg Ogli azonnal rohant segíteni a testőrének, ami azért mégis csak adhat okot egy kis bizakodásra: ha nem is volt minden igaz, amit mutattak, a közöttük lévő barátság lehet, hogy megmarad.

A magyarázó tisztázó videót ide kattintva tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás