promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M. egy darab ingyen itallal promózza magát: ország ekkora cinkeskedést még nem látott, mint amivel a rapper nézőket toboroz
Borítókép:  Youtube - ATVmagyarorszag
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindent bevet a rapper, hogy legyen közönsége, de az a minden sajnos nem túl sok.

Gyakorlatilag felrobbant Magyarország attól a hírtől, hogy Azahriah nem egyszer, de kétszer is teleteszi az Arénát, mindössze 21 évesen. Valamiért a rap önjelölt édesapja G.w.M., már korábban kiszemelte a fiatal srácot nemezisének és minden alkalommal büszkeségi kérdést csinál kettőjük koncertjének népszerűségi és látotogatottsági adataiból.

Ez a jelen események fényében egy igen kellemetlen szituáció és véletlenül sem nevezném párbajnak ezt az egyenlőtlen küzdelmet. Míg Azahriah jegyeiért mindenféle promóció nélkül az online felületen tizenezren, személyesen pedig több százan álltak sorba biztonsági őrrel felügyelve az őrületet (ezt ma személyesen láttam a Deák Ferenc téren sétálva), addig G.w.M. igencsak megmosolyogtató akciókkal szeretné összekalapozni a fellépőket a koncertjére.

Ami a legnagyobb baj, hogy ez sem elegánsan csinálja, rengeteg embert magára haragított nem csak ő, hanem felesége is, aki neki próbált segíteni és Instagram sztoriban próbálta toborozni a résztvevőket.

Ekkor sokan nekitámadtak, hogy párja is notórius szabályszegő, ha vezetésről van szó (csak az utóbbi időben két bírságot is összeszedett, gyorshajtással és tilosban parkolással) és neki egyáltalán nem kellene eltanulnia G.w.M.-től ezt a rossz szokást.

További kellemetlen epizódokkal is folytatódott a (még messze levő) koncertre invitálás: a rapper felajánlotta, hogy aki a legtöbb ismerőség meghívja a buliba, annak fizet EGY, azaz egy darab italt az Akváriumban (ami egyébként nem mondható kifejezetten nagy szórakozóhelynek budapesti viszonylatban, de egy Arénával összehasonlítani meg egyszerűen lehetetlen) és a szerencsés kiválasztott bemehet a backstage-be és készíthet egy fotót az énekessel.

A kommentelők szétszedték az énekest, borsot törve az orra alá azt ajánlották neki, hogy két Azahriah jegyet ajánljon fel inkább az eseményt megosztóknak és ezt sorsolja ki.

Ha azt hinnétek, ezek után nem jöhet kellemetlenebb, akkor az egyik nagy celebekkel foglalkozó Facebook csoportban kiraktak egy képet, G.w.M. kocertjének az oldaláról, amit leellenőriztem és bizony valós: összesen eddig 327 ember jelölte be, hogy érdekli őt az esemény és 70 ember írta, hogy biztosan ott lesz. Utoljára a Plázsos kocert sem aratott felhőtlen sikert, amit ilyen olyan megvágott kameraképekkel akartak eltusolni (a kommentelők szerint) és eddig úgy tűnik, hogy Budapesten sem lesz sokkal több érdeklődő. Mi mindenesetre szurkolunk neki és minden esélye meg is van a teltházra, hiszen Youtube-on például kifejezetten sokat pörgetett előadó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás