promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M már a múlté: ki lehet a titokzatos új lovag?
Borítókép:  Youtube - leventeklubja
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenki megdöbbent ezen a lépésen, de már éppen ideje volt.

A Tóth Gabiékat megelőző hatalmas visszahangot kiváltó szakítás főszereplői Csuti és Kulcsár Edina voltak. Az ő esetük annyival másabb, hogy már a Nyerő Páros idején megosztották a nézőkkel, hogy válságban van a kapcsolatuk, de akor még úgy nyilatkoztak, hogy mindketten dolgoznak annak megmentéséért. Ez végül nem sikerült és Kulcsár Edina egy másik férfi mellett találta meg a boldogságot: G.w.M rabolta el a szépségkirálynő szívét és nem sokkal a válás bejelentése után hivatalosan is felvállalták a kapcsolatukat.

Ekkor még G.w.M is párkapcsolatban élt, ő Nagy Melanie-val de végül ők is szakítottak és semmi sem állt a két szerelmes útjába. Melanie sokat beszélt a férje iránti ellenszenvéről és az általa elszenvedett sérelmekről, szemmel láthatóan nehezen lépett túl a történteken.

Míg Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatával tele van minden létező sajtóorgánum, addig Melanie magánéletéről nem sokat tudni. Most azonban felcsillant a remény, hogy végre rá is rátalált a szerelem, ugyanis egy titokzatos fotó jelent meg az Instagram oldalán.

Gyönyörű szépen kisminkelve, szinte ragyogva ült egy étteremben és egy csodás rózsát tartott a kezében.

Sokan örültek a sikerének és sok boldogságot kívántak neki, azonban mindenkit el kell, hogy szomorítsunk: nem pasi van a dolog mögött. Melaniet egyik jó barátnője kísérte el az étterembe, vele múlatta az időt és jót nevettek az újságírók és kommentelők feltételezésein, miszerint csak férfivel mehet étterembe valaki.

Azt nem tudni, hogy Melanie ismerkedik-e, vagy a csalódásai után nyitott-e egy új kapcsolatra, abban viszont igaza van a kommentelőknek, hogy igazi természetes szépség. Többen összehasonlították őt Kulcsár Edinával, akiről felmerült, hogy egyre inkább Melanie-ra szeretne hasonlítani, de követői biztosították róla az édesanyát, hogy a szépségkirálynő a nyomába sem érhet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás