promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabit kikötözve és könnyek között fotózták a Fricskával: döbbenetes kép került elő az énekesnőről
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ijesztő fotó került elő az énekesnőről, mi történhetett?

Már több mint egy hónap eltelt azóta, hogy Tóth Gabi és Krauzs Gábor bejelentették: 6 év után útjaik különválnak és az egyetlen, ami ezentúl összeköti őket az Hannaróza nevelése. Nem sokkal ezután az is kiderült, hogy a válás nem pusztán elhidegülés, vagy nézeteltérések miatt történt, hanem egy harmadik fél rondított bele a kapcsolatukba. Tóth Gabi néhány hónappal ezelőtt kezdett el kollaborálni a Fricska nevezetű táncegyüttessel, akik magyar népzenei viszonylatban igazi sztárnak számítanak. Gabinak is fontosak a nemzeti hagyományok, ezért kereste meg a srácokat és ajánlotta fel nekik a közös munkát, amit ők boldogan el is fogadtak.

Ilyen formán ők lettek Tóth Gabi háttértáncosai és az énekesnő előszeretettel vitte is magával őket a fellépéseire. Gabin is látszott a fejlődés, rengeteget tett bele a koreográfiák megtanulásába és igen látványos show elemeket sikerült a brigádnak összehozni. Gabi remekül ráérzett a mozdulatokra, énekesi karrierje miatt valószínűleg elég jó ritmusérzékkel rendelkezik, a fiúk meg egyértelműen parádéztak, hiszen voltak már külföldi tehetségkutató showban, léptek fel II. Erzsébet királynő előtt és világrekordot is döntöttek.

Nem csak Gabi fellépésein, hanem klipjének forgatásában is segítkeztek, a Szívbeemelő dalon kifejezetten sokat dolgozott az egyik stáb. Ennek forgatásáról került elő egy felvétel, melyen Gabi a padlón ülve, láncok között, festett, könnyes arccal réved maga elé fájdalmas arckifejezéssel.

A klip egyébként nagy siker lett, látszott, hogy mindenki összefogott a tökéletes végeredményért, azonban ezen a pillanatképen kifejezetten ijesztő így látni Gabit. Ha esetleg a vidámabb oldalát jobban kedveled, akkor javasoljuk, hogy a TV2 Sztárban sztár műsorában kövesd nyomon őt, ott általában a mosolygósabb énjét mutatja meg. Már amikor nem éppen a plafonig idegesíti fel valamelyik zsúritársa.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás