promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szexuális felvilágosítást adott az anya a fiának, az apa most válni akar
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ártatlan szülői beszélgetésnek hatalmas visszhangja lett, az apa tombol.

Mindig örömteli dolog az, ha egy gyermek annyira megbízik valamelyik, vagy akár mindkét szülőjében, hogy a szexualitással kapcsolatos kérdéseivel hozzá forduljon. Még inkább szokatlan, azonban szuper dolog, ha az első alkalom előtt teszi ezt. Sok érzés kavarog ilyenkor a gyerekben: szégyennel vegyülő kíváncsiság, illetve az a kiirthatatlan gondolat, hogy a szülő mit fog róla gondolni, hiszen ilyen nexusban még egészen biztosan nem kerültek egymással. Ezek a gondolatok teljesen normálisak, ahogyan az is, ha ezt nehéz legyőzni, vagy esetleg nem rögtön és nem első alkalommal rohanunk a szüleinkhez a leendő terveinkkel.

Üdítően pozitív példaként egy édesanya számolt be a tapasztalatairól Redditen, aki egy fiával közös kávézás közben hatalmas szülői elismerésben részesült: egyetemista fia jelezte neki, hogy van egy lány, akivel közelebbi viszonyba szeretne kerülni és ezzel kapcsolatban tett fel kérdéseket az édesanyjának.

Az édesanya vagány módon kezelte a szituációt, nem jött zavarba és elmondása szerint fiát felnőttként tisztelve, nem ködösítve elmondta neki mire számíthat és mire figyeljen mindenképpen a saját és partnere öröme érdekében. A fiú valószínúleg kellően ellazult az anyukája válaszától és pozitívan érintette az, hogy nem gyerek minőségben kapott választ, így megkérdezte azt is, amitől a legjobban tartott az egész aktus alatt: hogyan okozzon orálisan örömet egy lánynak. Az anyuka ezt is elmondta, tenyerével pedig szemléltette is, hogy pontosan mi a teendő, ha a fiú jól szeretne teljesíteni.

A történet eddig egészen vidám, azonban másnap jött a fekete leves. Az nem szerepel a Reddit bejegyzésben, hogy miért, de a gyermek (ahogy vesszük, minimum 19 éves felnőttről van szó) apja visszanézte a biztonsági kamera felvételeit és amint szembesült a felvilágosítással, majd annak részleteivel és részletességével, teljesen felháborodott.

Haragját rá is zúdította a feleségére, rengeteg negatív érzést okoztak neki a látottak és a hallottak. Szerinte el teljes mértékben elfogadhatatlan és illetve, ezt a beszélgetést egy fiúnak az apjával kell lefolytatnia és ezt a lehetőséget most elvették tőle.

Hogy valóban erkölcstelennek találta-e a dolgot, vagy a gyerekes féltékenység szólalt meg a férfiból, azt nem tudhatjuk, tulajdonképpen bármelyiket érezhette, joga van hozzá. Az azonban, ahogyan ezt közölte már hagy némi kívánnivalót maga után.

Az anyuka a Redditre azért tette ki a sztoriját, hogy véleményt kérjen: valóban hibázott, vagy férje reagálja túl az esetet? A felhasználók szinte kivétel nélkül mellé álltak és egyértelműen a sértett, hisztis férfit kiáltották ki bunkónak. Ha másra nem is volt jó ez az eset, a nő egy csomó virtuális elismerést zsebelhetett be az év anyukája címmel együtt.

Forrás: mirror.co.uk

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás