promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Este 20:30 után szóba sem jöhet a szex ennél a férfinál, ezzel tartja magát fiatalon
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az emberek egészen elképesztő dolgokra képesek azért, hogy legyőzzék az öregedést és örök ifjak maradjanak. Ez a férfi egészen közel áll ehhez, na de milyen áron?

A The Diary of a CEO című műsorban most egy igazán nagy szenzációt mutattak be. A főszerepben egy milliárdos üzletember Bryan Johnson áll. Vagyonát főképp a kockázati-tőkebefektetéssel foglalkozó vállalkozásából szerezte, azonban több nagyobb multimilliárdos cégnek is alapítója és tulajdonosa. Ő alapította a Kernel nevű céget, mely az agyi tevékenységek rögzítésével foglalkozik, valamint a Braintree nevű céget is ő jegyzi, amely mobil és webes fizetésekkel foglalkozott. Valamint több tudományos és technológiai start up-ba is befektet, így mondhatjuk, hogy a az elit 1%-nak kiváltságos életét éli.

Azonban mint a legtöbb milliárdosnak, neki is van egy enyhén bogarasnak mondható szokása. Betegesen retteg az öregedéstől és az életét arra tette fel, hogy minél fiatalabbon és fittebben tartsa magát, ennek érdekében pedig sem a pénzt, sem az időt nem sajnálja.

Felmerül azonban a kérdés, hogy megéri-e az a rengeteg munka és lemondás, amivel ez a projekt jár? A szabályrendszer, amit egy egész csoport orvos állított fel a legtöbb ember számára betarthatatlannak tűnik.

Korán hajnalba kel fel és egy egészséges reggeli után egy több órás edzés vár rá, melyet a fia segített neki összeállítani, aki egyébként másban is apja szolgálatára állt: az ő vérét fecskendezték apjába, fiatalító eljárás gyanánt. Amikor ez kész van, akkor jöhet a szintén egészséges ebéd és itt kezdődnek a megdöbbentő részek: 11:30 után már semmilyen ételt nem vesz magához.

Nagyjából 2100 kalóriányi ételt fogyaszt el, ezt soha, semmilyen esetben nem lépi át. Korábban megivott reggelenként egy pohár bort, azonban minden tápérték pontosan ki van számolva és ez sajnos egy idő után már nem fért bele a napi keretbe.

Más megdöbbentő szokása is van: este 20:30 után mindenféle szexuális tevékenység ki van zárva, tehát az efféle örömöknek is meghatározott időben kell hódolnia.

A fiatalító projekt, amelyért évente nagyjából 710 millió forintot fizet azonban működik: a belső szervei és a bőre állapota is jócskán megelőzi a 45 éves férfi korának megfelelő értékeket, elmondása szerint pedg a fittsége és állóképessége egy 18 évesével vetekszik. Azonban nem csak életmódjával küzd az öregedés ellen, hanem műtéti segítségeket is igénybe vesz.

Itt megnézhetitek a riportot, amelyben még több érdekességet árul el a különös és szokatlan életmódjáról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás