promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az esküvőjükön buktatta le hűtlen menyasszonyát, a nő pereskedni akar a nyilvános megszégyenítés miatt
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A vőlegény az esküvői beszédében leplezte le hűtlen menyasszonyát.

Előfordul, hogy egy férfi vagy egy nő hűtlen szíve választottjához. Sajnos a legtöbb párkapcsolat vagy házasság azért megy tönkre, mert az egyik fél félrelép egy harmadik személlyel, de az sem ritkaság, hogy a férj vagy a feleség valamilyen okból kifolyólag nem akarja elhagyni a társát, de a szexuális kapcsolatuk már annyira kihűlt, hogy egy másik embernél keresi ezt a fajta boldogságot és örömöt. Sokak szerint ez a legundorítóbb formája a megcsalásnak, hiszen az illető folyamatosan titkolózik a párja előtt, továbbra is úgy tesz, mintha minden rendben lenne a házasságukban, közben teljesen átveri a szerelmét.

Szerencsére a 64 éves vőlegény, Massimo Segre még időben rájött menyasszonya hűtlenségére, és úgy döntött, az esküvőjükön fogja megleckéztetni őt. 150 vendég előtt olvasta fel azt a beszédet, amiben lebuktatta az arát, aki teljesen ledermedt a nyilvános megszégyenítéstől. A 47 éves Cristina Seymandi köpni-nyelni nem tudott a bankárként dolgozó vőlegény szavai hallatán, és sajnos megcáfolni sem tudta az elhangzottakat, hiszen a férfi fotókat is mutatott a jelenlévőknek.

„Kedves Cristina, tudom, hogy mennyire nagyon szerelmes vagy belé lelkileg és szexuálisan. És tudom, hogy előtte egy másik ismerősöddel volt kapcsolatod. (...) Ne higgyétek azt, hogy bármennyire is tetszik nekem, hogy felszarvazottnak tűnök előttetek. Cristina annyira jó a saját igazsága elmondásában, hogy nem hagyhattam, hogy egyedül mesélje el, miért ér véget ma este a közös életünk”

- fogalmazott a csalódott Massimo, akinek teljesen összetört a szíve.

A bankár a beszéd végén minden jót kívánt Cristinának, és arra biztatta, hogy vigye el újdonsült párját a görögországi Mykonos-ba, ahová eredetileg ők mentek volna nászútra.

A megalázott menyasszony szerint ez egy irtózatosan erőszakos cselekedet volt a vőlegénye részéről, ráadásul a videó nyilvánosságra kerülése után olyan obszcén véleményeket olvas a közösségi oldalakon, ami mélyen felháborítja.

„Ha ugyanez történt volna, de felcserélt szerepekkel, a reakciók egészen másképp alakultak volna. De én nő vagyok, és ebben a világban ez nagy különbséget jelent”

- mondta az Il Corriere della Sera című olasz lapnak a nő, aki most azt tervezi, hogy jogi útra terelje az ügyet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás