promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durva verekedésbe keveredett Marics Peti, kisgyerekeket akart megvédeni a támadóktól
Borítókép:  Youtube - JOYhungary
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sztár egy pillanatig sem teketóriázott, azonnal cselekedett.

Nem mindennapi élményben volt része a VALMAR duó tagjainak, azonban minden bizonnyal nem hiányzott nekik ez az esemény. A balhé a zalagerszegi koncertjükön történt és Marics Peti egy pillanatig sem gondolkozott, hogy mit kellene tennie. Az egészen biztos, hogy a kétszemélyes fiúbanda jelenleg az egyik legnépszerűbb előadói formáció Magyarországon és ami a különleges bennük, hogy egészen széles célcsoportot tudtak megszólítani a zenéjükkel.

Így egyáltalán nem furcsa az, ha erősen kiskorú gyerekek és akár negyvenes anyukák is tombolnak a koncertjeiken, az ő zenéjük tényleg kortalan. Ennek figyelembevételével szokták megrendezni az előadásaikat is, különös figyelmet fordítva a biztonsági személyzetre és arra, hogy mindenki teljes nyugalomban, inzultálás nélkül élvezhesse a muzsikájukat.

Ezért is háborította fel az énekest különös módon a múltkori eset, amikor azonnal a koncert leállítása mellett döntött. A tömeg közepén néhány ember összebunyózott, ezzel pedig kellemetlen helyzetbe hozta a körülöttük állókat. Marics Peti miután intett és hangosan leállította a zenét a rendbontókhoz intézte a szavait:

Mi van gyerekek, haló, szotyi szotyi!

Kemény csávó középen szevasztok, szevasz bástya

Nyugodjatok meg, ide bulizni jöttek kisgyerekek is, meg mindenki

Ezekután a videón az is látszódik, hogy a biztonsági szolgálat emberei is elindulnak arrafelé, ahová Maricsék néznek, így vélhetőleg a kedves és meggyőző szavak mellett az ő intézkedésük is rásegítette arra, hogy végül a koncert további rendzavarás nélkül lezajlott.

Marics Petiéktől nagyon jódej dolog volt, hogy odafigyelnek a közönségre, megnyugtató tudni, hogy rajtunk tartják a szemüket.

Az biztos, hogy eddig is nagy kedvenceik voltak a közönségnek, de azért nem mindennapi dolog, hogy egy éekes/frontember saját maga választ szét egy kisebb verekedő tömeget. A videók alatt csak úgy özönlöttek a bókok a srácoknak, ezek után sokan még szívesebben mennek majd élőben megnézni azt, hogy úristen, kik ezek a srácok.

A felvételt a balhéról itt tudjátok megnézni:

@valmar_fan70 Pt1. “Kis balhé” a Zalaegerszegi koncerten @ValMar Official #valkuszmilan #maricspeti #zalaegerszeg #concert #valmar #fyp #foryoupage #neked eredeti hang - valmarduo
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás