promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marics Peti kedvesen közeledett, válaszul az arcába vágták édesanyja paráználkodását
Borítókép:  Youtube - VALMARMUSIC
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Marics Peti igen kellemetlen helyzetbe hozta saját magát.

Marics Peti igen jóhumorú, vagány srác hírében áll, aki mindenféle szituációból remekül kivágja magát. Legyen az egy interjú, amit spiccesen adott egy riporternek, valamilyen gyerekkori emlék, vagy egy rosszindulatú beszólás, őt lehetetlen zavarba hozni.

Most azonban egy videó tanulsága szerint mégiscsak van az a téma, amitől feláll az énekes hátán a szőr. Ez pedig egy igen intim és valószínűleg mindenki által kellemetlennek tartott téma: mit csinálnak az ember szülei a hálószobában?

A videó Tiktokon kezdett el terjedni és maga a VALMAR szépfiúja tette közzé. A készítés időpontja kényelmetlenül nosztalgikus időkre emlékeztet: a nagy lezárások idején készült, amikor mindenki karanténban volt és mivel a lakás elhagyására minimálisan volt csak lehetőség, így új módjait kellett megtalálni önmagunk (és esetleg mások) szórakoztatásának.

Peti úgy néz ki, hogy ebben az időben a videózás felé fordult, ugyan is bájos, vicces, pikáns és provokatív tartalommal örvendeztette meg követőt, akik ezt rengeteg mosolygófejes, háláskodó kommentel viszonozták.

A történet egyszerű: van egy édesanya, neki a fia és a mostohaapa, akik együtt élnek egy (tegyük fel) panell lakás 8. emeletén, ahol az idő szinte csigalassúsággal vánszorog. A család minden tagja még nem szokott össze, így az édesanya (Marics Peti) megkéri egy szem szép szál fiát (Marics Peti), hogy ugyan elegyedjen már szóba a nevelőapjával. Mikor máskor is lehetne erre jobb alkalom, éppe focimeccs megy a tévébe, arról majd biztosan el tudnak beszélgetni.

Peti kénytelen kelletlen kimászik nevelőapja (Marics Peti) mellé, aki rögtön hellyel kínálja.

Keresi a megfelelő szavakat, majd végül úgy dönt, hogy valóban a futball világát hívja segítségül és felteszi a kérdést:

Neked melyik a kedvenc pozíciód?

Innentől pedig borítékolva van, hogy a társalgás elszabadul, a tinédzser Marics Peti viszolyogva rohan ki a szobából.

Itt nézhetitek meg az egész jelenetet:

@m_ricch

Van ido osszeszokni igy karanten idejen ! insta: maricspeti

eredeti hang - Marics Peti
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás