promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brad Pitt még el sem vált Jennifer Anistontól mielőtt lefeküdt Angelina Jolieval, aki most Magyarországra költözik?
Borítókép:  Profilmedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Angelina Jolie hamarosan Budapestre érkezik, több hónapon keresztül fogja forgatni a Maria Callasról szóló életrajzi filmet.

Nagyon gyorsan repül az idő, minden értelemben. Egyrészt 13 év telt el azóta, hogy Angelina Jolie Magyarországra látogatott élete első rendezése okán, ami a Vér és méz földjén címet kapta. A színésznő azóta igazi rendezővé érett, a filmet három további rendezés követte. A Louis "Louie" Zamperini hosszútávfutó II. világháborús élményeiről szóló a Rendíthetetlen, az egy házasság válságáról szóló A tengernél, amiben Brad Pittel játszott együtt, és a kambodzsai horrorisztikus állapotokat bemutató First They Killed My Father, ami különös egyedi témája okán érthetően nem is kapott magyar premiert.

Mint utólag kiderült, A tengernél című filmje sokkal több hasonlóságot mutatott a valósággal, mint azt a "Brangelina" házaspár bármelyik tagja be merte volna vallani magának, meglehet a filmben volt némi terápiás jelleg, ez azonban nyilvánvalóan nem működött, mivel a világ leghíresebb házaspárja végül 2016-ban beadta a válókeresetet. Az újságok azóta is folyamatosan cikkeznek a válásuk körüli botrányokról, legutóbb egy borászat eladása miatt feszültek egymásnak a sztárok (ügyvédei).

Sehol sincs már az az idilli kép, mikor Pitt egy régi fényképezőgéppel fotózta kedvesét egy 2. kerületi udvarban. 

Bár Angelina Jolie és Brad Pitt már évek óta nincsenek is együtt, a rajongókat még mindig lázban tartják olyan kérdések, hogy vajon Pitt és Angelina már azelőtt lefeküdtek-e, hogy Pitt elvált volna Jennifer Anistontól? A pár mindig is tagadta ezt, habár tény, hogy a Mr. és Mrs. Smith forgatásán melegedtek össze. Aniston utólag gyanakodva nyilatkozott volt férjéről, rosszul esett neki, hogy olyan gyorsan megtalálta a szerelem, azóta viszont nagyon jó barátságot ápolnak Pittel, aki ma is számíthat volt feleségére. Angelinával sajnos nem ez a helyzet, pedig nekik még közös gyerekeik is vannak.

Angeline Jolie mindenesetre most visszatér Magyarországra, több hónapra fog beköltözni Budapest egyik patinás épületébe, de ezúttal természetesen már Brad Pitt nélkül. Johnny Deppel azért lehet össze fognak futni, mivel a 2010-es Az utazó óta jó barátságot ápolnak, és jelenleg Depp is pont Magyarországon forgat.

Ebben a 13 évben azonban nem csak az történt, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt elváltak, vagy hogy a színésznőből időközben kész rendező lett, hanem bizony az is, hogy Angelina Jolie-n is megjelentek az idő nyomai,

a színésznő lassan betölti az 50-et.

13 évvel ezelőtt Angelina Jolie a csúcson volt, aztán hatalmas sikert ért el a Demónával 2014-ben, és azóta alig lehet látni a vásznon, inkább gyermekei nevelésére fordítja a drága időt. A Demóna folytatása és A tengernél mellett csupán egy fokozott sikerű thrillerben (Akik az életemre törnek) és egy Marvel blockbusterben (Örökkévalók) tűnt fel, miközben szinkronizált a Kung Fu Pandában.

A Maria Callas életéről szóló életrajzfi film lehet tehát az Oscar-díjas színésznő nagy visszatérése drámai szerepekhez, a filmet Pablo Larraín rendezi, akinek nem hétköznapi női sorsok specialistája, korábban rendezett már életrajzi jellegű filmet JKF feleségéről (Jackie) és Diana hercegnőről is (Spencer). Mind a két film Oscar-jelölést hozott a címszereplőt játszó színésznőknek, Natalie Portmannak és Kristen Stewartnak, lehet Jolie is szeretne begyűjteni még egy szobrocskát az első mellé, amit még a 2000-es Észvesztőkért kapott, amiben egy beszámíthatatlan nőt alakított a tébolydában.

Ezen kívül Jolie egy jelöléssel büszkélkedhet még, de az Elcserélt életek című megrázó Clint Eastwood drámáért sajnos nem kapta meg az akadémia elismerését. Talán majd most Maria Callas megformálásáért, akiről pár éve készült már egy igen színvonalas dokumentumfilm, amit a hazai közönség is láthatott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás