promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brad Pitt beperelte Angelina Jolie-t - Ők lesznek az új Johnny Depp és Amber Heard?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Brad Pitt annyira megorrolt Angelina Jolie-ra, hogy a bírósághoz fordult.

Brad Pitt és Angelina Jolie egykor Hollywood csodálatos álompárja volt, az emberek szinte alig hitték el, hogy két ennyire szép színész egymásra talált. Egy ideig úgy tűnt, hogy harmonikus a házasságuk, de történt egy komoly incidens Brad Pitt és az egyik gyerekük között, ami mindent megváltoztatott: a színész állítólag agresszívan viselkedett Maddoxszal egy repülőgépen, ez pedig örökre tönkretette a dolgokat.

Nem sokkal később Brad Pitt nyilvánosan vallotta be, hogy hosszú évekig alkoholista volt, a gyerekei pedig emiatt sokáig féltek tőle. Végül elvonóra ment, és azóta folyamatosan próbálja jóvá tenni a bűneit, hátha ismét normális lehet a kapcsolata a családjával – Angelina Jolie viszont teljesen hátat fordított neki, 2019-ben pedig hivatalosan is elváltak, ráadásul nem túl szép módon, hiszen a gyermekelhelyezés miatt kemény csatát vívtak.

Most kiderült, hogy nem ért véget Brad Pitt és Angelina Jolie harca, ugyanis a világsztár beperelte az exfeleségét, amiért az eladta egy idegennek a tulajdonrészét a Miraval nevezetű közös borászatukban, ezzel pedig nemcsak szabotálta az üzletet, hanem még szerződést is szegett – mivel korábban megegyeztek, hogy ilyesmit nem fog csinálni.

Brad Pitt és az ügyvédei szerint Angelina Jolie szánt szándékkal akart ártani neki, így a színész abban reménykedik, hogy a bíróság semmissé teszi az eladást, és így végre pont kerülhet a nagy port kavaró ügy végére.

Sokan már most Johnny Depp és Amber Heard botrányához hasonlítják Brad Pitt és Angelina Jolie esetét, hiszen ők is rengeteg haraggal és keserűséggel a szívükben váltak el, de reméljük, hogy az ő perükből nem lesz akkora cirkusz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás