promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar Angelina Jolie hatalmas kebleivel csalogatja magához a kíváncsi tekinteteket
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyönyörű lány legutóbb posztolt képén kiköpött Angelina Jolie. Korábban Pumped Gabó párja volt, nemrég egy szexbotrány kapcsán került elő többször a neve.

Luna Johanna nem hétköznapi szépség, és erre a celebvilág hírességei is felfigyeltek már korábban. Az apja révén ecuadori felmenőkkel rendelkező lány korábban járt már VV Somával és Pumped Gabóval is. Legutóbb akkor került be a hírekbe, mikor Baukó Attila, ismertebb művésznevén Azahriah egy palacsintafesztiválos koncertje után a színfalak mögött közösült egy rajongójával, miközben Lunával járt, aki ebben az időpontban épp Mallorcán tartózkodott. A párjánál 5 évvel idősebb lány korának megfelelő érettséggel kezelte a helyzetet, szinte rögtön reagált a hírre, végül megbocsátott neki. Mint mondta, soha életében nem kapott annyi törődést, elfogadást, türelmet és szeretetet, ezért mindig is hálás lesz neki. Hogy jelenleg együtt vannak-e, arról senkinek sincs biztos információja, a fiatalok a botrány óta még elővigyázatosabbak, ha a magánéletükről van szó.

Lunáról egyébként azt érdemes tudni, hogy csak később tanult meg magyarul, gyerekként csak spanyolul beszélt, mivel szülei korán elváltak. Luna három éve indított egy Youtube csatornát, amit egy éve sajnos már nincs nagyon ideje vagy kedve friss tartalmakkal frissíteni, pedig voltak rajta kifejezetten érdekes és értékes tartalmak. Ebben a videóban például a mellműtétjéről beszél meglepő őszinteséggel, mivel nagyon zavarta, hogy nem nőttek meg a keblei, a legkülönfélébb push-up melltartókkal igyekezett megteremteni az esztétikai látványt. Csak és kizárólag önmagáért döntött így, nem mások unszolására, a műtét azonban nem volt zökkenőmentes.

Youtube-on tehát Luna már nem igazán aktív, de a barna szépség továbbra is gyakran oszt meg képeket a közösségi oldalán. Ezt az autóban nyújtózkodós/ébredezős fotót például alig egy hete töltötte fel, és szerint kiköpött Angelina Jolie, teljesen úgy néz ki, mint a híres színésznő még fiatalabb korában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás