promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar sztárfeleség ismert bűnbandát leplezett le, gusztustalan dolgokat mondtak a modellnek
Borítókép:  Youtube - FashionTVfromHungary
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sztárfeleség nem csak szép, hanem okos is, nem tudtak túljárni az eszén.

Közösségi média oldalán számolt be a sztár a történtekről. Larion Zoé, aki Müller Attila párja egy klasszikusnak mondható csalóbanda áldozata lett, azonban tájékozottságának és éles eszének köszönhetően semmilyen adatot, illetve pénzt nem sikerült kicsikarniuk belőle.

Ahogyan a közzétett fényképen látszik a CIB bank munkatársaként keresték meg Zoét: telefonja kijelzőjén egy igen magyartalannak hangzó név állt, a CIB Bankszektor Részvény Alapok Alapja, mely kicsit sem hangzik hivatalosnak, ám mivel szerepel benne az ismert bank neve is, így nem elképzelhetetlen, hogy valaki elhiszi, hogy hivatalos megkeresésről van szó. A jelzett név ellenére a csaló az OTP munkatársaként mutatkozott be.

A telefonszámot is közzétette Zoé, ezzel is felhívva a figyelmet, hogy milyen számról ne fogadjunk hívást.

A beszélgetés egy ideig papírforma szerint zajlott: azt mondták, hogy gyanús pénzmozgást észleltek a számláján, valaki nagy összegű utalást indított. Ennek a tisztázásához adategyeztetésre lett volna szükség, idáig azonban nem jutottak el, mivel a csaló olyan bagatell hibát vétett, hogy nem győzünk csodálkozni.

Egészen konkrétan megpróbálta felszedni a fotómodellt telefonon keresztül. Az életkoráról érdeklődött, majd amikor Zoé közölte, hogy 40 éves, lazán csak annyit felelt rá, hogy imádja a milfeket. Ezután további adatokat próbált kiszedni Zoéból, de sajnos nem tudta elengedni az ismerkedésre való vágyát és többszöri kuncogás meg nevetgélés után ismét nyomatékosította előbbi kijelentését: imádja a milfeket.

Zoé ekkora megunta a játszadozást és kiterítette a lapjait: rápirított a csalóra, amiért mások pénzét szeretne jogtalanul megkaparintani és egyéb keresetlen szavakat intézett hozzá, azonban a csalót nem hatották meg a szavai. Közli, hogy tudja, hogy a pokolra jut, de majd ott találkoznak és meghívja a fotómodellt egy kávéra.

Majd ismét nagy nevetgélve lerakta a telefont. Elképesztően pofátlan történet, reméljük, hogy mások nem dőltek be neki, Zoénak pedig gratulálunk az éberségéért és köszönjük a tájékoztatást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás