promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabit széttett lábakkal fotózták, végleg oda az énekesnő szűzies imázsa?
Borítókép:  Youtube - M2-PetofiTV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dögös fotó került elő az énekesnőről, ha nem tudnánk, hogy ő az rá sem ismernénk.

Mintha egy élet telt volna el azóta, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentették, hogy 6 év után szétválnak útjaik. A szakítás híre után hamar kiderült, hogy Gabi életében máris egy új férfi kapott helyet, a háttértáncosaként dolgozó Fricska zenekarból az egyik alapítótag, Papp Máté Bence rabolta el az énekesnő szívét.

Bence nagyjából 6 évvel fiatalabb Gabinál, az énekesnő 35, Papp Máté Bence pedig 29 éves. Bár az énekesnő a szakítás után nem került vissza a (csúnyán fogalmazva) húspiacra, mégis észrevehető változások történtek nála, amiket lehetetlen nem a válás és az új szerelem számlájára írni.

Maga mögött hagyta régebbi, szűzies imázsát és igazi ízig-vérig nőként láthatjuk őt a kamera előtt. Ismét elkezdett sminkelni, frizurát változtatott és a ruhatárában is teljes volt a stílusváltás. Bár a népi mintás ruhadarabokat még mindig szereti, a ruhái mostmár feszesebbek, hétköznapibbak és hordhatóbbak, valamint sokkal jobban is állnak neki, mint a korábban viselt darabok.

Bár a világ többi részén egyre elfogadottabb felállás az, hogy a nő az idősebb a férfi pedig a fiatalabb, nálunk még mindig furcsán néznek egy-egy ilyen párra, pedig szemmel látható eredménye van egy ilyen párosításnak.

A férfit komolyságra ösztönzi, hogy korben felette álló kedvese elvárásait teljesíteni tudja, a nőt pedig arra motiválja, hogy igyekezzen kihozni magából a legjobbat (úgymond versenyezzen fiatalabb párja kortársaival).

Afelett sem tudunk elsiklani, hogy Gabi szemmel láthatóan fogyott, a rengeteg, őt ért támadás ellenére remek formában van.

Ugyanez a változás észrevehető Gáboron is, aki a szakítás következtében mintha felszabadultabb lenne, feszegeti a határait és egészen meglepő dolgokra szánja rá magát: olyan döntéseket hoz meg, ami korábban elképzelhetetlen lett volna.

És ez a lazaség és felszabadultság bizony a külsején is látszik: sosem láthattunk még ennyire sármosnak Tóth Gabi volt férjét, mint mostanában.

Az új, dögös, 2.0-ás Gabiról készült képet itt tekinthetitek meg, melyhez még üzenetet is írt a díva: Csodás őszi hetet mindenkinek

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás