promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabit széttett lábakkal fotózták, végleg oda az énekesnő szűzies imázsa?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dögös fotó került elő az énekesnőről, ha nem tudnánk, hogy ő az rá sem ismernénk.

Mintha egy élet telt volna el azóta, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentették, hogy 6 év után szétválnak útjaik. A szakítás híre után hamar kiderült, hogy Gabi életében máris egy új férfi kapott helyet, a háttértáncosaként dolgozó Fricska zenekarból az egyik alapítótag, Papp Máté Bence rabolta el az énekesnő szívét.

Bence nagyjából 6 évvel fiatalabb Gabinál, az énekesnő 35, Papp Máté Bence pedig 29 éves. Bár az énekesnő a szakítás után nem került vissza a (csúnyán fogalmazva) húspiacra, mégis észrevehető változások történtek nála, amiket lehetetlen nem a válás és az új szerelem számlájára írni.

Maga mögött hagyta régebbi, szűzies imázsát és igazi ízig-vérig nőként láthatjuk őt a kamera előtt. Ismét elkezdett sminkelni, frizurát változtatott és a ruhatárában is teljes volt a stílusváltás. Bár a népi mintás ruhadarabokat még mindig szereti, a ruhái mostmár feszesebbek, hétköznapibbak és hordhatóbbak, valamint sokkal jobban is állnak neki, mint a korábban viselt darabok.

Bár a világ többi részén egyre elfogadottabb felállás az, hogy a nő az idősebb a férfi pedig a fiatalabb, nálunk még mindig furcsán néznek egy-egy ilyen párra, pedig szemmel látható eredménye van egy ilyen párosításnak.

A férfit komolyságra ösztönzi, hogy korben felette álló kedvese elvárásait teljesíteni tudja, a nőt pedig arra motiválja, hogy igyekezzen kihozni magából a legjobbat (úgymond versenyezzen fiatalabb párja kortársaival).

Afelett sem tudunk elsiklani, hogy Gabi szemmel láthatóan fogyott, a rengeteg, őt ért támadás ellenére remek formában van.

Ugyanez a változás észrevehető Gáboron is, aki a szakítás következtében mintha felszabadultabb lenne, feszegeti a határait és egészen meglepő dolgokra szánja rá magát: olyan döntéseket hoz meg, ami korábban elképzelhetetlen lett volna.

És ez a lazaség és felszabadultság bizony a külsején is látszik: sosem láthattunk még ennyire sármosnak Tóth Gabi volt férjét, mint mostanában.

Az új, dögös, 2.0-ás Gabiról készült képet itt tekinthetitek meg, melyhez még üzenetet is írt a díva: Csodás őszi hetet mindenkinek

Borítókép:  Youtube - M2-PetofiTV
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás