promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meg akarta verni Tóth Gabit a dühös énekes, hatalmas volt a botrány
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabinak azért a Sztárban Sztár Leszek! műsorában is megvannak a maga harcai.

Úgy néz ki, most már tényleg kezd lecsengeni Tóth Gabi, valamint Krausz Gábor válása. Persze nem mondhatjuk, hogy az egykori pár között nincsen továbbra is gigászi feszültség, de talán jóval nyugodtabbak az indulatok, mint amilyenek az elején voltak.

Elvileg a párosnak alapból is akadtak problémáik, majd hamar kiderült, hogy Tóth Gabi a Fricska táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence mellett találta meg a boldogságot. Arról persze még csak találgatások vannak, hol siklott ki az énekesnő és a séf kapcsolata.

Közben mind a kettejüket láthatjuk a TV2 képernyőjén, mivel Tóth Gabi a Sztárban Sztár Leszek! showjában zsűrizik, míg Krausz Gábor a Séfek séfében igyekszik a csúcsra juttatni valamelyik mentoráltját.

Sokan emlékezhetnek, hogy Tóth Gabi anno még az RTL Klub (akkor még az volt, most ugye sima RTL) X-Faktorjában táncolt néhány énekes az idegein. Az egyik válogatón ki is tört az igazi botrány, amikor Az extrém performanszairól ismert festő, Hörcher László ordibált a mentorokkal, ledobta a színpadra a mikrofont, majd kiviharzott, hogy aztán még dühösebben jöjjön vissza, és durván beszóljon Tóth Gabinak.

„Tóth Gabi, neked az a szerencséd, hogy nem vagyok a faterod, mert akkor egy egész arzenálra való gitárt vernék szét a hátadon”

- mondta anno László, aki amúgy visszatérő vendég volt az RTL tehetségkutatójában.

Ahogy fent is említettük, Tóth Gabinak a Sztárban Sztár Leszek! showjában is vannak konfliktusai, de talán ez volt a legrázósabb szituáció, amit át kellett élnie.

Hörcher László igazi életművészként A Konyhafőnökben is próbálkozott, hogy egy különleges fogással lepje meg a zsűritagokat. Rácz Jenő először nem tudott ellenállni az X-Faktor mumusának, és ő maga is kipróbálta, hogy milyen rombolni, de aztán Hörcher főztje miatt elakadt a szava. Mindeközben Sebestyén Balázs vérig sértette a versenyzőt, de hát ugye erről is van felvétel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás