promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
“Lelőtték” Vadon Janit, hangos nevetés tört ki a Rádió 1 stúdiójában
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vadon Janit hétfő reggel Balázsék rádióműsorában lőtték le egy gumilövedékes pisztollyal. 

A Balázsék című rádióműsorban nem szokatlan Sebestyén Balázstól, Vadon Jánostól és Rákóczi Ferenctől, hogy valami egészen extrémre vetemednek. Nemrég egy fegyver került a stúdiójukba, amit ki is próbáltak. 

A hétfő reggeli adásukban a Kaliber Magazin főszerkesztője járt náluk, majd úgy döntöttek, hogy egy gumilövedékes pisztolyt kipróbálnak. Mindezt Vadon Jani sínylette meg, ugyanis a rádió szerkesztőségében őt lőtték meg. 

Ma reggel még két kávé után is elég nyomott voltam, de jött a Kaliber Magazin főszerkesztője, Vass Gábor és sikeresen felrázott egy HDR 68-as gumilövedékes revolverrel... Senki ne próbálja ki otthon, csak nézni vicces!

- írta Instagram-oldalán Vadon János.

A videóban jól látható, ahogy a rádióst hátbalövik két méteres távolságból. Habár a fegyver nem adott ki akkora hangot, mint ahogy megszokhattuk, azért látszik Jani arcán, hogy a gumilövedén is hatalmas fájdalmat okozott neki. 

Semmi az egész

- jegyzi meg viccesen a videóban a találat után. 

A három rádiós először 2009-ben ültek a mikrofonok mögé a Danubius Rádió Pirítós című műsorában. A Danubius megszűnését követően a Class FM-en Morning Show címszó alatt futottak, majd pedig 2016 óta magyarok milliói hallgatják őket minden reggel a Rádió1-en, a műsor neve pedig nemes egyszerűséggel Balázsék lett. Műsorukban sokszor beszélnek megosztó témákról, decemberben pedig egy élő közvetítés keretein belül ügy döntöttek, hogy a Rádió 1 teraszán levágnak egy disznót. Úgy fogalmaztak Feriék, hogy eleinte csak egy kósza ötletnek tűnt a történet, aztán szép lassan megkezdődtek az előkészületek, végül úgy döntöttek, szó szerint belevágnak a történelmi disznóvágásba hallgatóik virtuális társaságában.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás