promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlenül fiatalos maradt a Szellemekkel suttogó népszerű színésznője, Jennifer Love Hewitt egy középiskolás szerepét is eljátszhatná
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mi lehet a titka a gyönyörű színésznőnek? Elképesztő hogy néz ki most a népszerű sztár.

Emlékeztek még az egyik legmeghatóbb paranormális történetre, amit valaha is vetített a televízió? Ha igen, akkor bizonyára nektek Jennifer Love Hewitt neve ugrik be és a Szellemekkel suttogó elképesztően sikeres sorozat.

Bár a színésznő több másik alkotásban is szerepet játszott, hiszen sokáig hivatásos színészkőként kereste a kenyerét, mégis a legtöbben erre emlékeznek vele kapcsolatban. Ami nem csoda: elképesztőe bájos, ám határozott karaktert formált meg, föndöntúli, szinte angyali szépséggel, minden részben egy kicsit összetörve a nézők szívét, amikor közvetített egy őt felkereső halott és annak családtagjai között.

Rengeteg szerepet játszott már el, IMDB adatlapját megnézve számos alkotást soroltak fel, melyben szerepelt. Legutoljára a 911 LA című sorozatban tűnt fel, melynek még 2023-ban is volt vetített epizódja. Előtte pedig egy kutyusokról szóló filmmel rabolta el ismét a mozinézők figyelmét, ebben azonban csak a hangját adta az egyik karaternek. Szinkronizálással is többször megkeresték, mivel kellemes, dallamos hangja remekül illik szinte bármelyik alkotásba.

A színésznőről nem sokat tudni, eléggé eltűnt a nyilvánosság elől, közösségi média oldalát azonban használja és itt oszt meg követőivel mostani fotókat. Bár a színésznő tényleg bámulatos széposég volt fiatalabb korában, most sincs oka panaszra: arconásai, hatalmas, szép szeme semmit sem változott, ugyanúgy el tud bűvölni egy pillanat alatt, ahogyan azt évekkel ezelőtt tette. Instagram profilja alapján Halloween lázban ég, rengeteg dekorációval és készülődéssel kapcsolatos fotót tett közzé az oldalán.

Az összehasonlítás kedvéért hoztunk nektek egy mostani fotót, amelyet a Hewitt alig egy napja tett ki, tehát valóban friss fényképről van szó, ezt itt tudjátok megnézni:

Itt pedig egy több mint tíz éves felvételen mutatjuk be, hogy milyen is volt a színésznő a legsikeresebb sorozatának forgatása idején, egy kulisszák mögött videóval:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás