promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hűha: így néz ki most a Linda sztárja, Görbe Nóra – még a rajongók sem hittek a szemüknek
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Linda főszereplője, Görbe Nóra mindenkit meglepett a szokatlan külsejével.

Görbe Nóra neve szinte egybeforrt a karatézó rendőrlány, Linda szerepével, akit először 1984 és 1990 között játszott el a TV-képernyőn, majd 2002-ben ismét visszatért újabb öt rész erejéig. Görbe Nóra éles sikolya beleégett minden magyar kognitív tudattalanjába, annak is könnyen ismerősen csenghet a fülében, aki soha egy részt sem látott a népszerű TV-sorozatból, aminek egy-egy része elé szó szerint leült az egész ország.

Mindenki kedvenc fapapucsos, babettás rendőrnője az elmúlt években már visszavonultabban él. Férje, dr. Ormos Péter 2016-os halála óta leginkább gyönyörű vizslájával tölti a mindennapokat, olvasgat, illetve saját bevallása szerint is nagyon nehezen küzdött meg a gyásszal. Nemrég azonban a a HOT! magazinban láthattuk őt, kékre festett hajjal:

Könnyen azt hihetnénk, hogy a hajfestés valamiféle menekülés lehet az öregedés elől, a valóság azonban az, hogy Görbe Nóra egyáltalán nem őszül, ezeket a jó géneket saját elmondása alapján édesapjától örökölte. A színes haj sem annyira újkeletű, a modellből lett színésznőnek nem olyan rég zöld is volt már a frizurája.

A HOT! magazinnak adott interjújában Görbe Nóra elárulta, hogy az elmúlt éveket kalandos utazásokkal töltötte, épp a fotózás előtt tért vissza Srí Lankáról, ahol már másodízben töltött el több hónapot. Korábban járt Indiában is, de csak Srí Lankán találkozott azzal a közösséggel, amelyben spirituálisan is fel tudott töltődni, ezsokat segített neki férje elengedésében, így örömmel tért vissza az indiai-óceáni szigetországba. Második útja azonban nem éppen úgy sikerült, ahogy várta:

"Meg akartak változtatni, részévé tenni a vallási közösségüknek, megszabták milyen ruhát hordjak, mit érezzek. Akkor már úgy éreztem, hogy egy szektába kerültem. Azonnal felébredt bennem a szabad és független nő, a harcos egyéniség. Ebben a közösségben sajnos azt tapasztaltam, hogy elvárták, hogy nyitott lélekkel beengedjem őket a magánszférámba. [...] Hinni akarom, hogy létezik olyan buddhista hely, amit nem a pénz vezérel."

- összegezte második útjának kellemetlen tapasztalatait Görbe Nóra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás