promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leesik az állad Weisz Fanni gigantikus méretű otthonától, a szépségkirálynő megdöbbentő dolgokat árult el leendő házáról
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A mindig csendes Weisz Fanni most engedte a kamerásoknak, hogy videóra vegyék hatalmas álomotthonát.

Weisz Fannit nem olyan régen nagy öröm érte, új házat vásárolt. Nem is akármilyet, az embernek valóban leesik az álla, ha szambesül a ház hatalmas méreteivel. Egy három generációs családi házról beszélünk, melybe Fanni egészen megható okból szeretne beköltözni.

Csodálatos szavakkal mesélt a Mokkában nagyszüleiről és arról, hogy pontosan mit is tervez a grandiózus ingatlannal:

„A mama és a papa kislányként sokszor vigyáztak rám-ránk, babáztak velünk. Óvtak, féltettek bennünket. Most eljött az idő, hogy mi vigyázzunk rájuk. Jó lenne, ha újra a közelünkben lennének, és még sok mindent szeretnénk megtanulni tőlük. Ők sem lesznek fiatalabbak, mindketten elmúltak hetvenévesek. Most még fittek, fiatalosak, de ha szükségük lesz segítségre, mi szeretnénk a támaszuk lenni!"

Azonban itt még nem ér véget a leendő lakók sora: Fanni és a nagyszülők mellett testvére és édesanyja is a ház lakói lesznek. A költözést decemberre tervezik, remélhetőleg a karácsonyt már mind együtt töltik majd.

A vásárlás nem volt zökkenőmentes, a reggeli műsorban Fanni a keresés nehézségeiről is beszélt:

„Már majdnem feladtam. Mondtam az ingatlanosnak, hogy elegem van! Nagyon sokat szenvedtünk, nagyon sokat dolgoztunk, és egyébként rengeteg ingatlant megnéztünk. Másnap felhívott az ingatlanos, hogy tudja, mit akarunk és nézzük meg. Félelmetes volt, hogy abban a pillanatban, amikor feladtam, megjött az igazi ház” 

Azt is elmondta, hogy azonnal megdobbant a szíve, érezte, hogy ez lesz az igazi és mind méretileg, mind egyéb követelményeket figyelembe véve tökéletesen megeegyezett Fanni elképzeléseivel.

Azonban a beköltözés előtt még rengeteg felújítási munkálat van hátra és ha azt gondolnánk, hogy a szépségkirálynő addig a lábát lógatja, akkor nagyobbat nem is tévedhetnénk, ugyanis derekasan kiveszi a részét a fizikai munkákból is.

Arra a kérdésre, hogy párkapcsolat esetén is a családjával lakik-e majd, egyelőre nem tudott válaszolni, hiszen jelenleg a szinglik táborát erősíti. Itt nézhetitek meg a videót, melyben Fanni mindenről nagyon vidáman és szívesen mesélt, szinte együtt ürölünk vele az új, mesés otthonának:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás