promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezek mekkora patkányok: Majka teljesen kikelt magából, de Köllő Babett és Tóth Gabi ordítását még így sem tudta felülmúlni
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Soha nem viselkedtek még így a zsűritagok, olyan szavak hangoztak el amik stúdióban szinte még sosem.

A Sztárban Sztár leszek! eddigi adásai is sok néző idegrendszerét borzolták fel, képzeljük el, hogy mit élhetnek át a zsűritagok az adás közben. Sokszor magukból kikelve üvöltöznek és olyan feszültség tükröződik az arcukon, hogy szinte érezzük mennyire fáj nekik egy-egy stúdióbeli történés.

A megdöbbentően tehetséges, vagy épp botrányosan antitalentum indulók mellett kétségtelenül a ítélőszékben ülő négyesfogat érzelmi hullámvasútja adja a műsor sava-borsát és ők bizony gondoskodnak arról, hogy az ország a szombati és a vasárnapi adás után ne maradjon beszédtéma nélkül.

A legtöbbet Tóth Gabi és Majka párosa tesznek ezért, ha ők egymásnak esnek, általában egy versenyző miatt, akkor kő kövön nem marad és néma csend száll a nézőtérre. A másik két zsűritag ilyenkor igyekszik a lehetőleg láthatatlan üzemmódba kapcsolni, mielőtt őket is bevonják az ordítózásba.

A mostani adásnál ez úgy néz ki, hogy nem fog sikerülni: Pápai Joci is meglehetősen szarkasztikusan beszél Majoros Péterhez. Majka pedig ezzel kezdi az adás előzetesében: Ezek mekkora patkányok.

Fogalmunk sincs kire mondhatta ezt, de mindenképpen szokatlan mondat ez egy tehetségkutató műsorban.

Köllő Babett is feláll a helyéről és szinte üvöltő orgánummal beszél Majkához, de természetesen a szokásos Tóth Gabi műsor sem maradhat el, ő is beszáll a vitába.

Drámából és feszültségből biztosan nem lesz hiány, a bevágott képkockák alapján lesznek megint zseniális indulók és olyanok is, akiknél a nézők legszívesebben elkapcsolnának, annyira szégyellik magukat a színpadon álló helyett is.

A vitás helyzetek legtöbb esetben abból fajulnak el, hogy a zsűrik egy-egy ígéretes jelöltet maguknak akarnak és mikor elfogynak az érvek, akkor jön az erő: általában a hangosabb győzedelmeskedik, a vesztes félnél pedig teljesen általános reakció az, hogy elhagyja a stúdiót.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás