promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Stana Alexandra szexi fotójától visszajön a nyári forróság, tökéletes táncos testével olyan érzékien pucsít hogy minden férfi ráfigyel
Borítókép:  Youtube - BorsOnline
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Stana Alexandra büszkén mutatta meg idomait egy utolsó nyári képen, úgy pózol, hogy szinte az képzeljük élőben látjuk.

Tűkön ülve várják az emberek, hogy elkezdődjön a TV2 új (régi) gigaprodukciója, a Dancing with the Stars. Rengeteg dolog miatt övezi érdeklődést a műsor: elsősorban remek kikapcsolódást szokott nyújtani az embereknek a látványos show, hiszen ismert emberek mérik összetudásokat a műsor keretében, ráadásul valami olyan területen, ami az összes versenyzőtől nagyon messze áll.

Kedvelik az emberek a felkészülésről szóló videókat is, ahol a sztárok és az őket tanító táncosok is belsős, intim kulisszatitkot árulnak és elmesélik a sok-sok csetlés-botlást, amiken együtt keresztül mentek addig, hogy színpadra tudták vinni a közös táncot.

A két legnagyobb rajongótábora Stana Alexandrának és Marics Petinek van, rengetegen találják bájosnak kettőjük évődését és sokak szerint Alexandra nőies, határozott stílusa remek kiegészítője lesz Marics Peti bohém, sármos és szemtelen attitűdjének. Többször is nagy vidáman nyilatkozták, hogy reménykedtek abban, egy párként léphetnek a színpadra, bíznak a közös munka sikerében.

A másik sztárpár Mikes Anna és Krausz Gábor párosa, ez a pár teljesen más miatt kap kiemelt médiafigyelmet: a sztárséf Tóth Gabival való válása olyan indulatokat kavart fel, amilyenre aligha volt már példa kicsiny országunkban, így a nézők összezártak és gyakorlatilag Krausz Gábor nevét skandálva várják a színpadi debütálást.

Alexandra azonban maximum szorgos tanára lehet Marics Petinek, ugyanis a szíve foglalt és kedvesével büszkén, igazi szerelmes nőként több fotót is szokott posztolni a közösségi oldalára.

Most sem tett másként, utolsó nyári fecskeként a Lupa strandról jelentkezett be és szokás szerint felrobbantotta fotójával az internetet. Egyszerű fekete bikinit és napszemüveget viselt, azonban testének a vonásai le sem tagadhatnák: ő bizony egy vérbeli sportoló, igazi táncos, nincs orajta egy dekagramm felesleg sem. Nem olyan régen a mellplasztikájáról is őszintén vallot, aminél ritkaság számba megy, hogy tökéletes méretet választott, ennyire természetes és szép végeredményt igen ritkán lehet látni.

A nyárias hangulatú fotót itt tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás