promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Majka kapcsolata is a szakadék szélén táncol? Kitálalt a Sztárban Sztár Leszek zsűritagja
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka mindenben igyekszik megfelelni Hajninak, de a megcsalásba belehalna.

Majka továbbra is a csúcson van, mivel a Forbes listáján a tavalyi év után ismét ő lett a legértékesebb magyar celeb. A legendás magazin a hírességeknél az ismertséget, a láthatóságot, a kedveltséget, a hitelességet, a pénztermelő képességet, valamint az online jelenlétet is vizsgálta.

A sztárral valóban számolni kell, mivel Majka koncertjeire tényleg azonnal elkapkodják a jegyeket, súlya van annak, hogy mit mond a médiában, vagy róla mit mondanak, ráadásul folyamatosan a figyelem középpontjába tud kerülni. Rengeteg nagynézettségű műsort vezet, és most is elengedhetetlen a TV2-nek, hogy ott üljön a Sztárban Sztár Leszek! zsűrijében.

Majka már gyerekkorában tudta magában, hogy egyszer mindenképpen ki akar törni, és hogy több van benne. A magánéletében is igyekszik odafigyelni arra, hogy a kapcsolata ne tudjon meginogni, de bevallotta azt is, hogy ebbe rengeteg munkát kell beletenni.

A sztár és Majoros Hajni több mint 10 éve együtt vannak, de csak két évvel ezelőtt házasodtak össze. A két közös gyerekük nő, mint a gomba, mivel Marián 12 éves, míg Olivér 7.

Most Majka lesz az első vendége Hajdú Péter Beköltözve című műsorának, ahol őszintén beszél a megcsalás kérdéséről is. A Sztárban Sztár Leszek zsűritagja elmondta, hogy mindig tetszeni akar a feleségének, reggel még a haját is bevizezi, hogy ne nézzen ki rosszul. Fontosnak tartja, hogy Hajni is kapjon teret, így minden évben meglepi egy külön nyaralással.

„Ha meghallanám, hogy egy ilyen nyaraláson – vagy bárhol – Hajni megcsalt, szerintem abba belehalnék. Biztos, hogy megölné a lelkem... De nem tudok semmit ezekről a dolgokról és nem is akarok”

- idézte a Blikk a sztárt, aki azt is elmondta Hajdú Péternek, hogy nem szoktak egymás telefonjába turkálni.

Majka viszont kijelentette, hogy egy megcsalást valószínűleg nem élne túl a kapcsolatuk, de egyáltalán nem tartanak ott, hogy ilyenről beszélni kelljen. A Sztárban Sztár Leszek zsűritagja abban is meg fog nyílni Hajdú Péternek, hogy milyen most a kapcsolata Curtisszel. A beszélgetés a FrizbiTV YouTube-csatornáján lesz elérhető pénteken 19 órától.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás