promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt Balogh Leventével? Az ország egyik leggazdagabb embere most egy kávézóban dolgozik
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Balogh Levente most felszolgálónak állt a saját kávézójában. 

Balogh Levente üzletember, befektető, a Szentkirályi Magyarország alapító tulajdonosa. Épp ezért is ennyire meglepő, hogy most úgy döntött, hogy egy kávézóban fog dolgozni. Levente ugyanis nemrég kávézót nyitott a MOM Parkban, egy délután erejéig pedig ő maga szolgálja fel a finomságokat a vendégeknek. 

Emlékeztek még, hogy lassan egy évvel ezelőtt egy rendhagyó délutánra invitáltunk titeket, amikor is Balogh Leventétől kérhettetek egy csésze finom kávét? Mit szólnátok hozzá ha azt mondanánk, megismételjük ezt az eseményt, és Leventének még lesz egy segédje is, Az Álommeló c. műsor győztese, Keserű Balázs személyében?

- olvasható a Lenoa kávézó Instagram-oldalán. 

Az eseményről pedig maga Balogh levente is megemlékezett közösségi oldalán, egy kávéval tudatta, hogy mindenkit vár szerda délutánra a kávézójába.

Lenoa kávés jó reggelt kívánok mindenkinek! Ne felejtsétek! Ma Keserű Balázzsal együtt fogom felszolgálni nektek a rendeléseteket a Lenoa Coffe & Shop-ban.

- írta az üzletember a bejegyzésében.

A Cápák között egyik befektetője, Balogh Levente az RTL egyik megkerülhetetlen karaktere lett, amit láthatóan élvez is. A csatorna múlt hónapban bejelentette, hogy elindult a jelentkezés Az álommeló című műsor második évadába, ugyanis az „ásványvízlirály” újra elnöki asszisztenst keres. Az előző szezon nyertese, Keserű Balázs időközben elnöki asszisztensből ügyvezető igazgatóvá lépett elő Balog Levente egyik vállalkozásában, annyira bevált az ambiciózus munkaerő. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás