promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Trokán Nóra húgának szörnyű élete volt, így még elkeserítőbb nővérének kegyetlen döntése
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyre szomorúbb a történet, legszívesebben magunkhoz ölelnénk Trokán Nóra húgát.

Nem csitul az érdeklődés Trokán Nóra és húgának megható találkozásával kapcsolatban, amely a The Voice egyik adásában történt és gyakorlatilag szem nem maradt szárazon a stúdióban.

Az RTL megkereste Magyar Elektrát és készített vele egy rövid, miniinterjút, melyben Trokán Nóra is megszólalt. A történetet tovább árnyalták a fiatal lány által elmondott információk és egyre inkább bánjuk, hogy nem jutott tovább, ezzel esélyt kapva egy jobb életre.

Megoszlanak a vélemények arról, hogy Trokán Nóri felismerte-e húga hangját és ennek ellenére sem fordult meg, vagy pedig valóban nem tudta, hogy ki áll éppen a színpadon.

A zsűri teljesen ledöbbent és Nóri is nagyon nehezen találta a szavakat. Nem is csoda, hiszen Elektra már a színpadi produkciót követően sírásban tört ki és érzelmesen vallott arról, hogy milyen volt Nóri árnyékában felnőni.

Nóri felment a testvéréhez a színpadra, megölelte és a mentortársai közül is intéztek hozzá bíztató szavakat: Miklósa Erika volt vele a legkedvesebb, aki biztosította arról, hogy meg fogja találni ő is a helyét és a változás akkor érkezik majd, mikor minden régi sérelmet és idegességet elnegedett arról, hogy ki is ő.

A mostani kisfilmben kiderült, hogy Elektra bántalmazott gyerek volt, iskolatársai rengetegszer piszkálták azzal, hogy nővérre mennyivel szebb, csinosabb és vékonyabb. A fiatal lány rengeteg indulattal beszél a történtekről, szemmel látható, hogy még mindig kísérti őt ez az egész, a The Voice pedig újabb sebeket téphetett fel ezzel kapcsolatban.

Remélhetőleg ez az incidens közelebb hozza egymáshoz a két testvért és sikerül Nórinak megbeszélnie húgával, hogy ne hallgasson azokra az emberekre, akik bántották. Elektra is csodálatos és tehetséges lány, biztosak vagyunk benne, hogy kellő gyakorlással és támogatással el fogja tudni érni az álmait. Ha szeretné, akkor azon a pályán, amin Nóri is lépked felfelé, de ha úgy dönt, hogy másik utat választ és másban szeretne sikeres lenni, akkor sem lesz kevésbé értékes a testvérénél.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás