promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Győzőn kiakadt a fél világ: lánya került a középpontban és nem éppen a jó értelemben
Borítókép:  Youtube - Partizán
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gáspár Győző most lehet nagyot hibázott, lánya hozta kellemetlen helyzetbe.

Gáspár Győzőnek nagyon fontos a családja, ezt már hosszú évek óta hangoztatja. Először akkor került ez szóba, amikor a tévébe került a Győzike show, ami Magyarországon a Mónika Show és Balázs show kombinációjával együtt szinte egész napra le tudta fedni az emberek számára a "minőségi" szórakozást. Nagy gyomros volt az a televíziózásnak, de azt meg kell vallani: színvonalbeli változás nem történt azóta sem, pusztán csak hozzászoktunk a trash tartalmak tengeréhez és már már fel sem tűnik az, ha a Való világ egyik szereplője például nem tud két számot összeadni, vagy teljesen el van tévedve alapvető földrajzi kérdésekben.

Győzike szerethető karakter volt, senki nem ismerte, hogy nézi a műsort, de mégis látta mindenki és folyamatos témát szolgáltatott az embereknek. Akkoriban még nem volt annyira divatos a gyermekekről készült felvételek megosztásának a dilemmája, így bátran ország-világ előtt mutogatta két lányát: Virágot és Evelint.

Utóbbi többször vallott arról, hogy mennyire megviselte őt eza korszak, azzal vigasztalta magát, hogyha már bekerült a média hírfolyamába, legalább megpróbál profitálni belőle, de mindenképpen nehéz gyerekkorként írta le azt, hogy minden lépését kamerák figyelték és nem lehetett normális tinédzserlány.

Virág ekkor még kisebb volt, ő azonban a jelen állás szerint köszöni szépen és nem kér a médiafigyelemből, most azonban ismét Győzőnek hála, több kommentelőt is kiakasztott.

Nagypapájával készítettek közös fotót és amíg mindenki szeretetteljesen pózolt az idős rokonnal, addig sokaknak feltűnt, hogy Virág mintha elég flegmán viselkedne a nagypapájával.

Persze bőven fiatal még, ilyenkor van az eltávolodás időszaka, így nem kell sokat belelátni a mozdulataiba, azonban sokak szerint akkor is meg kell emberelni magunkat, ha ilyen szépkorú rokonunkkal kerülünk valamilyen személyes kapcsolatba.

Parázs vitát indított el a kép az egyik legnagyobb bulvár témával foglalkozó Facebook csoportban, megosztotta az embereket amit láttak és sokak szerint Győzőnek és Beának meg kellene nevelni a lányukat.

Itt vannak a képek, döntsétek el, hogy szerintetek is tiszteletlen volt-e Virág, vagy egyszerűen ő egy kicsit távolságtartóbb unoka.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás