promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horváth Évát rejtélyes esküvői ruhával kapták el, formás idomai minden tekintetet elterelnek
Borítókép:  Youtube - HorvathEvaOfficial
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Horváth Éva furcsa képet töltött fel Instagramra, teljesen magára vonta a figyelmet pőre testével a nagy napon.

A Balin élő szépségkirálynő régi vadságát jó ideje a békére, a családanyaságra és saját maga testi lelki fejlődésére cserélte. Követői legnagyobb bánatára ritkán mutat meg magából annyit, mint régebben és minden túlzás nélkül mondhatom, hogy ezt sokan bánják.
Most azonban üdítő kivételt tett és a tengerpartról jelentkezett be, egy igen forró bikinis fotóval, ami után szinte az állunkat kell keresni a földön: a 44 éves édesanya két gyermek után is olyan csodálatos formában van, hogy huszonéves nőtársai is megirigyelhetnék azt.

Éva a családjával együtt rengeteg ember álmát váltották valóra amikor tavaly év elején összecuccoltak és eddigi életüket hátrahagyva a meseszép Balira költöztek, ahol igazi paradicsomi körülmények között pihenhették ki a fáradalmakat és úgy élhettek, amiről a legtöbb hétköznapi ember csak álmodni mer.
Idén végül hazaköltöztek, Horváth Éva arról számolt be, hogy honvágya volt, valamint nem elhanyagolható az sem, hogy bár soha semmilyen atrocitás nem érte őket és nagyon kedvesek voltak velük a helyiek, beilleszkedniük nem sikerül, nem kötöttek barátságokat.

A szépségkirálynő igen nyitott és már csak szakmájából adódóan is pezsgő, társasági ember, így valószínűleg igen nehezen viselte az elszigeteltséget, még egy ilyen gyönyörű környezetben is. Valószínűleg műsorvezetői munkáját is hiányolhatta, sokszor nyilatkozta, hogy nagyon szeret a televíziózás világában tevékenykedni.
Éva egyébként (bár a pikáns fotókat mellőzi) követőivel gyakran kommunikál és több szépségrutint is megosztott már a napjáról, így van elképzelésünk arról, hogy a sok pihenés és a tengeri levegő mellett mivel tartja ilyen formában magát.
Mindenesetre reméljük, hogy több ilyen extranőies tartalmat látunk tőle, ízig-vérig elegáns és dögös, akármeddig el tudnánk nézegetni a fürdőruhás fotóját.
A háttérben látható menyasszonynak valószínűleg esélye sem volt, hogy rá figyeljenek, biztosak vagyunk benne hogy hazánk szépségkirálynője minden figyelmet magára volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás