promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horváth Éva melltartó nélkül flangált a kamerák előtt, az áttetsző ruhája szinte semmit sem hagyott a képzeletnek
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Horváth Éva kicsit sem volt szégyenlős.

Horváth Évát valószínűleg mindenki ismeri ebben az országban, ugyanis egy időben ő volt hazánk talán legfelkapottabb modellje, aki rengeteg férfimagazin címlapján ott virított. Az egykori szépségkirálynő annak idején mindenkit megbabonázott az ellenállhatatlan nőiességével és a gyönyörűségével, és ez természetesen azóta sem változott, hiszen most is rengetegen rajonganak érte.

Horváth Éva az utóbbi években sok időt töltött Balin a családjával, de már elvileg visszatért Magyarországra, és szeretne akár műsorvezetőként elhelyezkedni valahol. Az biztos, hogy a közönség nagyon szívesen látná őt a képernyőn, hiszen mindig megdobogtatja az emberek szívét, amikor feltűnik egy-egy műsorban – a Szerencsekerékben is teljesen az ujja köré csavart mindenkit.

Aki követi Instagramon Horváth Évát, az tudja, hogy a híresség néha egészen forró posztokkal lepi meg a rajongóit. Most is így tett, ugyanis megmutatta egy videóban, hogy milyen kecsesen tud járkálni a vízparton, miközben csak egy áttetsző ruha van rajta, ráadásul egyesek szerint melltartót sem vett fel alá – elég bevállalós volt, az biztos, de sajnos nem aratott osztatlan sikert a bejegyzése, kapott 1-2 beszólást.

„Nem túl ízléses 1 full átlátszó ruha 40 plusszos nőknél, ez vmi új trend?”

„Milyen természetes vagy... janem”.

„Mi ez a flamingó járás?”

„Ez az új termékenységi tánc? Jó az alakja de gusztustalan a fehér ruha melltartó nélkül!”

– írták a kommentelők.

Persze a legtöbben egyből megvédték Horváth Évát, és leírták, hogy elképesztően jól néz ki, és természetesen azt csinál a testével, amit csak akar, főleg a saját Instagram oldalán. Ettől függetlenül összességében nagyon pozitív fogadtatásban részesült a csábító videó, amit itt lehet megtekinteni – de persze csak saját felelősségre, hiszen valóban elég forró a látvány:

Akit érdekel, az itt megnézhet egy viszonylag friss interjút Horváth Évával:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás