promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Horváth Éva félmeztelenül pózolt, mindenkit megvadított az intim fotóival
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Horváth Éva még mindig egy igazi bombázó, és ezt friss képekkel bizonyította.

Horváth Éva nagyjából 20 évvel ezelőtt az ország egyik legkeresettebb, legfelkapottabb modellje volt, hiszen mindenhol csodájára jártak annak, hogy milyen vadító, tökéletes a teste. Az egykori szépségkirálynő pucérkodós poszterei szinte minden műhelyben ott díszelegtek a falon, ő pedig láthatóan lubickolt a jól megérdemelt figyelemben. Később műsorvezetőként is kipróbálta magát, de manapság leginkább családanyaként teljesít – de persze most is van ideje néha lőni magáról egy-egy szexi fotót, hiszen remek formában van:

Jelenleg is több mint 187 ezren követik Instagramon Horváth Évát, vagyis rengeteg ember érdeklődik iránta, ő pedig folyamatosan szolgáltatja a tartalmakat, hiszen hol szépségpraktikákat oszt meg, hol a családi életébe enged betekintést, hol egyéb hasznos dolgokkal örvendezteti meg az embereket – de a legtöbben leginkább akkor örülnek, mikor dögös képeket rak ki magáról.

Nos, most igazán boldogok lehetnek Horváth Éva hódolói, ugyanis a híresség most több csábító felvételt is közölt magáról: az egyik egészen intim, hiszen egy fürdőkádban pózol rajta, ráadásul pucéran, így elénktárva a gyönyörű hátát; a másikon pedig bikiniben láthatjuk őt, majd azt is megmutatta, hogy nézett ki sok-sok évvel ezelőtt, csak félmeztelenül – a fotót persze cenzúráznia kellett.

A rengeteg kedvelésből és dicsérő kommentből kiindulva Horváth Éva most is boldoggá tette a követőit, ami nem meglepő, hiszen ezek a dögös képek tényleg pillanatok alatt képesek felforrósítani a hangulatot – kíváncsian várjuk, hogy mivel fog meglepni minket legközelebb a jelenleg Balin élő szépség.

Íme Horváth Éva fürdőzős képe, amin megcsodálhatjuk a meztelen hátát:

Itt pedig a bikinis visszatekintése, amihez egy régebbi, félpucér fotóját is mellékelte a modell:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás