promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csuti exének új műsora eddig nem durrantott túl nagyot kis hazánkban, pedig rengeteg korábbi tévészereplő feltűnik benne
Borítókép:  TV2 Play - Power of Love
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szinte alig olvasni a nemrégen indult realityről, pedig nem akárki a műsorvezető.

Az egész sajtó a jelenleg futó televíziós műsoroktól hangos: rengeteget cikkeznek a Séfek séféről, amit most a szokásosnál is többen néznek, Krausz Gábor személye miatt. Ott van a Sztárban sztár, amelynek minden egyes képkockájára kíváncsiak az emberek, hiszen Tóth Gabit próbálják figyelni, elemezni, utálni és megbotránkozni a Majkával való veszekedéseiken. Felrobbantotta az internetet a nem régen indult Kőgazdag fiatalok is, amelynek emberek milliói követik minden képkockáját és gyakorlatilag naponta rátesznek egy lapáttal az előző adás botrányos jeleneteire. Továbbá mindenki a Dancing with the Stars adásait várja, amely szintén Krusz Gábor miatt váltott ki hatalmas érdeklődést, a TV2 és az RTL folyamatosan licitál egymásra.

Azonban szép csendben a SuperTV2-n is elindult egy ígéretesnek kinéző reality: ez a Power of Love, ami méltatlanul kevés médiafigyelmet kap, de tény és való, hogy annyira erős a fenti mezőny, hogy valószínűleg szerencsétlen időpontra esett a műsor kezdése.

Az első rész szeptember 11-én ment le a tévében, tehát majdnem két hete van adásban, minden hétköznap este, ennek fényében határozottan meglepő, hogy alig-alig jön szembe róla bármilyen hír, vagy cikk és a bulvár, valamint a tévéadásokkal foglalkozó Facebook csoportokban sem gyakran említik ezt a műsort.

A házigazda Szorcsik Viki, akit a legtöbben a Jóban rosszban televíziós sorozatból, vagy pedig a Farm VIP-ből ismerik, de sokan Csuti exeként emlékeznek rá, mivel Kulcsár Edina után ő volt az első hölgy, akivel hivatalosan kapcsolatba hozták.

A műsor tematikája egyszerű: 7 fiú és 7 lány költözik be egy stúdióba és próbálják megtalálni a barátokat, szövetségeseket, végső soron pedig a szerelmet. Itt is vannak kiesők, azonban ha elsőre a Való világhoz hasonlítanánk, akkor nem is tévedhetnénk nagyobbat: a fiatalok idejük nagy részét a pöpecül berendezett helyiségekben töltik, azonban nincsenek bezárva: elhagyhatják azt, élhetik tovább a szokásos életüket, egyetlen dolog tilos: a kamerákon kívül találkozniuk.

Itt is működött a szokásos újrahasznosítósdi a szereplők tekintetében, többen feltűntek már más műsorokban is korábban.

Még bőven van a műsorból, így egyelőre nehéz megjósolni, hogy összekapja-e magát és esetleg berobban a figyelem középpontjába, mindenesetre aki szereti az ilyen tartalmú, könnyed esti szórakozást, annak ajánlom a Power of Love-ot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás