promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csuti exének új műsora eddig nem durrantott túl nagyot kis hazánkban, pedig rengeteg korábbi tévészereplő feltűnik benne
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szinte alig olvasni a nemrégen indult realityről, pedig nem akárki a műsorvezető.

Az egész sajtó a jelenleg futó televíziós műsoroktól hangos: rengeteget cikkeznek a Séfek séféről, amit most a szokásosnál is többen néznek, Krausz Gábor személye miatt. Ott van a Sztárban sztár, amelynek minden egyes képkockájára kíváncsiak az emberek, hiszen Tóth Gabit próbálják figyelni, elemezni, utálni és megbotránkozni a Majkával való veszekedéseiken. Felrobbantotta az internetet a nem régen indult Kőgazdag fiatalok is, amelynek emberek milliói követik minden képkockáját és gyakorlatilag naponta rátesznek egy lapáttal az előző adás botrányos jeleneteire. Továbbá mindenki a Dancing with the Stars adásait várja, amely szintén Krusz Gábor miatt váltott ki hatalmas érdeklődést, a TV2 és az RTL folyamatosan licitál egymásra.

Azonban szép csendben a SuperTV2-n is elindult egy ígéretesnek kinéző reality: ez a Power of Love, ami méltatlanul kevés médiafigyelmet kap, de tény és való, hogy annyira erős a fenti mezőny, hogy valószínűleg szerencsétlen időpontra esett a műsor kezdése.

Az első rész szeptember 11-én ment le a tévében, tehát majdnem két hete van adásban, minden hétköznap este, ennek fényében határozottan meglepő, hogy alig-alig jön szembe róla bármilyen hír, vagy cikk és a bulvár, valamint a tévéadásokkal foglalkozó Facebook csoportokban sem gyakran említik ezt a műsort.

A házigazda Szorcsik Viki, akit a legtöbben a Jóban rosszban televíziós sorozatból, vagy pedig a Farm VIP-ből ismerik, de sokan Csuti exeként emlékeznek rá, mivel Kulcsár Edina után ő volt az első hölgy, akivel hivatalosan kapcsolatba hozták.

A műsor tematikája egyszerű: 7 fiú és 7 lány költözik be egy stúdióba és próbálják megtalálni a barátokat, szövetségeseket, végső soron pedig a szerelmet. Itt is vannak kiesők, azonban ha elsőre a Való világhoz hasonlítanánk, akkor nem is tévedhetnénk nagyobbat: a fiatalok idejük nagy részét a pöpecül berendezett helyiségekben töltik, azonban nincsenek bezárva: elhagyhatják azt, élhetik tovább a szokásos életüket, egyetlen dolog tilos: a kamerákon kívül találkozniuk.

Itt is működött a szokásos újrahasznosítósdi a szereplők tekintetében, többen feltűntek már más műsorokban is korábban.

Még bőven van a műsorból, így egyelőre nehéz megjósolni, hogy összekapja-e magát és esetleg berobban a figyelem középpontjába, mindenesetre aki szereti az ilyen tartalmú, könnyed esti szórakozást, annak ajánlom a Power of Love-ot.

Borítókép:  TV2 Play - Power of Love
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás