promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szorcsik Vikit beperelhetik a Farm VIP miatt - gigászi botrány a kaland-realityben
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A műsorban több alkalommal is egymásnak feszült a két híresség.

Szorcsik Viki számára meglehetősen turbulensre és balhésra sikeredett a Farm VIP harmadik évada. Már a műsor kezdetétől fogva összetűzésbe került vagy a kommentelőkkel, vagy egy játékostársával. A hozzászólókra rápirított a napokban, hogy a játék hevében jelentkező felfokozott, stresszes állapotban képtelenség folyamatosan nyugodtnak maradni - egyik társával azonban ennél sokkal súlyosabb konfliktus kerekedett.

Mischinger Péter exatlonistával különösen botrányos volt a viszonyuk, már a műsor elején összeszólalkoztak. Viki folyamatos kiabálására Péter emelt hangnemben, idegesen visszaszólt, amit Viki kikért magának - a páros pedig ezután nem is igazán kereste egymás társaságát.

Később Demcsák Zsuzsa, a Farm VIP egyik műsorvezetője próbálta csillapítani a kedélyeket, Viki azonban úgy fogalmazott a farmgyűlésen, hogy konkrétan az életét és a testi épségét is féltette az exatlonostól.

„Nem lehet az, hogy ilyen burkolt agresszióval csináljuk végig ezt a játékot és féljünk egymástól. Mert én eljutottam oda, hogy félek ettől az embertől! Attól, hogy akár fizikailag is bántalmazna… Nem akarok innen úgy kimenni, hogy egy vasvilla van a hátamban, mert őt éppen rossz pillanatban kapom el”

- szólalt fel a színésznő.

Mischinger Péter nem hagyta szó nélkül a rágalmakat: írt egy nyít levelet a közösségi oldalán és úgy fogalmazott, hogy az elmúlt napok rendkívül megviselték őt, és a becsülete okán úgy érezte, meg kell szólalnia.

„Tisztában vagyok vele, hogy amit rólam valótlanul állított, az rágalmazás és becsületsértés, de én ezen a ponton engedném el ezt a történetet. Azt viszont fontos kiemelni, hogy az effajta viselkedés megengedhetetlen” 

írta a posztjában Mischinger, emellett játékostársa, Vajtó Lajos is úgy fogalmazott, hogy a színésznő vádjai teljesen alaptalanok.

Az ügy tegnap este azonban még tovább eszkalálódott, Péter nyílt levélben kérte fel Szorcsik Vikit arra, hogy bocsánatot kérjen a viselkedéséért. Úgy fogalmaz velős bejegyzésében, hogy nem kíván perelgetésekbe bocsátkozni, viszont amennyiben nem történik meg a bocsánatkérés, akkor a jogi lépés az egyetlen eszköze arra, hogy kiálljon a lelkiismeretéért és az általa helyesnek hitt társadalmi normákért. Péter nehezményezi többek között azt, hogy Viki a bántalmazás" szóval dobálózott, hiszen szerinte sokan élnek valódi megfélemlítésben, bántalmazó kapcsolatokban és toxikus munkahelyi környezetben.

Az exatlonos nyílt levelét teljes egészében alább tudod elolvasni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás