promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális slamasztikába került Tóth Gabi amikor meggyűlt a baja a törvénnyel, minden szem rá szegeződött de nem éppen jó értelemben
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Magánéleti botránya után most a munkahelyén is bajba került az énekesnő.

Tóth Gabi most nagyot hibázott: több tévénéző felfigyelt arra, hogy az adás megkezdése előtt, amikor egy pillanatra az énekesnőt vette a kamera, akkor olyan volt, mintha valamilyen dohányterméket szívott volna.

A felháborodott tévénézők azonnali intézkedést követeltek és jelezték a csatornának a kihágást, amit a TV2 azonnal ki is vizsgált. A kérdéses részt már kivágták az adásból, a TV2 Play oldalára már az ominózus füstös baki nélkül került fel az adás.

Többen hevítőrudas cigarettára gyanakodtak, ami egy bizonyos rendelet miatt igen nagy bajba sodorta volna az énekesnőt:

„Az információs társadalmi szolgáltatás keretében, a sajtóban és más nyomtatott kiadványokban tilos minden olyan, a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény szerinti kereskedelmi közlemény, amelynek célja, illetve közvetlen vagy közvetett hatása az elektronikus cigaretták és az utántöltő flakonok népszerűsítése”.

Ennek értelmében csak az adás szünetében lett volna lehetősége dohányozni.

A blikk.hu megkereste az énekesnőt, aki felháborodva reagált a vádakra és szemen szedett hazugságnak nevezte azt, hogy ő bármikor is dohánytermékhez nyúlna:

Nem dohányoztam, nem dohányzom, továbbra is mondom, hogy nem élek ilyen szenvedélyekkel. Énekesnő vagyok, és a legfontosabb így negyven felé, hogy a hangommal és az egészségemmel törődjek, ugyanis van egy csodálatos gyermekem, aki mindennél fontosabb.

Hozzátette azt is, hogy egy bizonyos vitaminos pipát szívott, melyet most sok népszerű influenszer népszerűsít, de konkrét terméknevet nem tudott mondani.

A lapnak a TV2 is megszólalt az ügyben:

A videó alapján nem volt egyértelmű, hogy pontosan mi látszik a képen, ezért a TV2 kivizsgálta az ügyet. Tóth Gabi az elmondása szerint egy vitaminos inhalátort használt, ennek a gőzét láthatták a nézők az adásban.

Mindesetre az biztos, hogy ezek után Tóth Gabi sokkal körültekintőbb lesz, hiszen árgus szemekkel figyeli az ország és sokan ki vannak rá hegyezve a Fricskás Papp Máté Bencével való kapcsolata miatt, így érdemes lesz vigyáznia a legapróbb ballépéssel is. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás