promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magánzárkát követel: Krausz Gábor rács mögé kerül
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor nagy bajba került, séftársaival együtt kerültek a rácsok mögé. 

Krausz Gáborral és Tóth Gabival mindig történik valami. Először bejelentették, hogy különválnak, később kiderült, hogy mindez az énekesnő félrelépésének köszönhető. Krausz nemrég sejtelmesen nyilatkozott arról is, hogy lehetséges, hgoy nemsokára elhagyja az országot és külföldön kezd új életet. Egy korábbi Instagram-fotón egy meseszép tájon lévő ausztriai étterem előtt áll, széttárt karokkal, a képnek pedig ezt a címet adta: New chapter. Ez magyarra fordítva annyit jelent, hogy új fejezet, ami egy igen árulkodó kifejezés. Ez vajon azt jelenti, hogy elhagyja Magyarországot és külföldön kezd új életet? Ám most valami teljesen más történt vele, méghozzá az, hogy rács mögé került.

A Séfek séfe pénteki adásában a bírákat rács mögé teszik és hiába próbálkoznak egyszerűen nincs menekvés számukra.

A stúdióban teljesen elszabadul a pokol, ráadásul a versenyzőknek is összeláncolva kell bizonyítaniuk. Közben a séfek nem bírják a bezártságot: Vomberg Frigyes ki akart mászni a zárkájából, Wolf András pedig már azon volt, hogy feladja az egészet. 

Én magánzárkát kértem

- hangzik el Krausz Gábortól. 

A sztárséfnek pedig nem csak Tóth Gabiban kellett csalódnia, hanem most a csapatában is. Annyira felidegesítették a versenyzői, hogy komoly mondatokat intézett feléjük. Így egyáltalán nem bíztos, hogy Tóth Gabi exférjének csapatából kerül ki a győztes, aki tízmillió forintot és a szakmai továbbképzést Franciaország egyik legnívósabb séfiskolájában.

Nekem még sosem volt olyan csapatom, akik így egymásnak estek

- olvasott be embereinek Krausz. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás