promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina olyat tett az arcával, amire még nem volt példa, teljesen átalakult
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina úgy döntött, hogy egy új dolgot próbál ki, elképesztő lett a végeredmény. 

Kulcsár Edina Instagram-oldalán jelentkezett és egy szokatlan videót mutatott a követőinek. Habár az egykori szépségkirálynő sok tartalmat megoszt közösségi oldalaira, ez merőben más volt, mint a megszokott. 

Edina ugyanis elbukott egy fogadást és az arca bánta. A büntetése az volt ugyanis, hogy a kislányának kell elkészítenie a sminkjét. Az alkotás nem akármilyenre sikerült, kisfia még meg is ijedt tőle a végén és azt hitte koszos lett a feje. 

A csatornámon kötöttem egy fogadást és elbuktam. Most egy olyan feladatot kellett teljesítenem, hogy Nina kisminkel, felveszem a folyamatot és megosztom. Hát Nina legnagyobb örömére megtörtént. Legálisan sminkelhetett és még szerepelhetett is. Nem mondom, hogy teljes mértékig meg vagyok elégedve a végeredménnyel, viszont egy örökre szóló élménnyel gazdagodtunk mind a ketten!

- írta a háromgyermekes édesanya a bejegyzéséhez. 

A videóban valóban látható az elképesztően cuki Nina, ahogy először alapozót, majd szemhéjpúdert visz fel Edina arcára. Sőt, még a tusvonallal és a szempillaspirállal is megpróbálkozott kisebb-nagyobb sikerrel.

A híresség követői egészen odáig voltak az édes videóért, valaki egyenesen úgy fogalmazott, hogy ennél cukibbat még nem látott. Mások abban is biztosak, hogy Nina nagykorában profi sminkes lesz. 

Kulcsár Edina és jelenlegi párja, G.w.M. öt gyereket nevelnek együtt: mindketten két-két gyermeket hoztak előző házasságukból, tavasszal pedig az első közös kisbabájuk is megszületett, aki az Amara nevet kapta. Azt pedig már korábban is kifejtették, hogy megpróbálnak minél több időt együtt tölteni a gyermekekkel, hogy ezzel harmonikus légkört teremtsenek az otthonukban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás