promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A 80 éves nagyi hozzáment a nála ötven évvel fiatalabb szélhámoshoz, most hatalmas perbe fogott szíve választottja ellen
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamar vége lett a románcnak, miután a vőlegény meglopta szíve választottját és az országból is ki akarja toloncoltatni.

Iris Jones történetétől volt hangos a világsajtó, miután júniusban bejelentette, hogy két év házasság után kirúgta Mohamed Ibrahimot otthonából – és helyette egy bengáli macskát vett. Most azonban Iris elárulta azt is, hogy kérte a Belügyminisztériumot, hogy utasítsák el fiatal férje vízummegújítását és toloncolják ki az országból – arra hivatkozva, hogy nem volt hajlandó visszaadni az általa kölcsönadott 25 000 fontot. - írta meg a Mirror.

Iris a lap kérdésére újra elmesélte, hogyan találkozott először a 34 éves Mohameddel öt hónap online csevegés után és azt is, hogy az ismerettséget követően egy hónap után miként házasodtak össze.

Az Egyiptomból érkező férfinak nem volt könnyű dolga a hatóságokkal és az Angliába való utazása is nehézkes volt, így nem is úgy alakultak a dolgok, ahogyan azt a szerelmes pár elképzelte, így végül Iris érkezett Kairóba, ahol is kimondták a boldogító igent, majd az Egyesült Királyságba költöztek.

Néhány hónappal a második házassági évfordulójuk után Iris azonban kirúgta férjét, mivel ő nem fizette vissza neki a kölcsönkért 25.000 fontot. Mohamed tagadja ezt a vádat, Iris pedig így vélekedik:

„Megsértve és hülyén érzem magam. Azt hittem, velem soha nem fog megtörténni, de természetesen megtörtént. A bank figyelmeztetett, a rendőrség figyelmeztetett, a családom és a barátaim is figyelmeztettek. De nem hallgattam rájuk. Elvakított a szerelem. Nem érdemel meg brit vízumot. Aggódom, hogy mással is megteszi ugyanezt"

A házastársa vízumát november 14-én kell megújítani. Nem tudja Iris, mi lesz utána, ugyanis Mohamed nem akar visszamenni Egyiptomba, ő pedig nem gondol a válásra, mert még mindig szereti a szélhámos egyiptomi férfit. Minden bizonnyal ez igen hamar el fog múlni, ugyanis már az is napvilágra került, hogy a férfi nem kis hozomány vadászatra szánta el magát, ugyanis a szerelmes nő 260.000 fontot érő ingatlanjára fájt a foga, ez azonban egyéb jogi feltételek miatt nem lehet az övé. Hogy az ügy és a csalás vádja mikor emelkedhet jogerőre azt egyelőre nem tudni, de hogy a folyamatról és erről az igen egyedi esetről mindenképpen fogunk hallani, az biztos.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás