promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy srác az idős nőknek nyújtott szexuális szolgáltatásból él, és nem érti, miért féltékeny a barátnője
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyre gyakoribb, hogy az idősebb korosztály is a futó kapcsolatokat keresi.

A fiatal pároknál egy idő után természetes igénnyé válik, hogy megállapodjanak egymás mellett, és közösen teremtsenek új életet. Így gondolkodik az az angol lány is, akinek van egy csekélynek egyáltalán nem mondható problémája a barátjával.

A srác ugyanis egyelőre nem kívánja feladni a karrierjét, ami nem szokványos munka, hiszen azzal foglalkozik, hogy pénzért idősebb hölgyeknek nyújt szexuális szolgáltatást. Néhány nőnek ez már önmagában elég volna a szakításhoz, ám a magát megnevezni nem kívánó lánynak nem feltétlenül ezzel van a problémája.

„Amikor szóba hozom, mindig felhördül, hogy ez csak munka. Olyannak tartja magát, mint egy színész, aki pénzért vállalja el a szerepeket. Egyáltalán nem élvezi a szexet a gazdag elváltakkal és özvegyekkel”

– mutatott rá a lány a Daily Star című lap cikkében arra, hogy mi okozza kettejük közt a legtöbb nézeteltérést. A fiú esküszik rá, hogy csak őt szereti, a barátnő azonban nem tud elvonatkoztatni attól, hogy rendszeresen mások karjaiban köt ki.

Azért sem bízik a srácban, mert a pénzért bármire hajlandó, nincs olyan extrém, perverz kérés, amit ne teljesítene. A lány persze örül a kimagasló keresetnek, de mára teljesen tanácstalanná vált, hiszen nem tudja, mikor szakad vége ennek az egésznek.

A közelmúltban egy ausztrál férfi prostituált is arról számolt be, hogy az elfoglalt, gazdag nők az állandó társ helyett inkább a rideg, fizetős kapcsolatokat részesítik előnyben. John egyetlen éjszaka alatt akár 2300 ausztrál dollárt (600 ezer forintot) is megkeres, így nem csoda, hogy a jól fizető IT-állását is otthagyta miatta.

A 60–70 éves hölgyeket alkalmanként még a vakációikra is elkíséri, hogy ott is a rendelkezésükre állhasson. Kínálata a közös vacsoráktól az erotikus masszázson át az intenzív szexig terjed, és az idősebb korosztály sem feltétlenül a „könnyű programjait” igényli.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás