promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hűha: pikáns titkok kerültek elő Jennifer Lopez nászéjszakájáról
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Na persze nem a mostaniról, hanem még a legelsőről, de ettől még érinti Ben Afflecket a dolog.

Ben Affleck és Jennifer Lopez 17 év után talált ismét egymásra, hogy egy magasabb szintre tudják emelni a kapcsolatukat. Úgy néz ki ez sikerült is, mert roppant boldogok együtt, és ha ez nem lenne elég, össze is házasodtak. Innen is látszik, hogy a régi tüzet ismét fel lehet ébreszteni valahogy.

Jennifer Lopez anno törölte az Instagramról azokat a képeket, amik volt vőlegényéhez, Alex Rodriguezhez köthetők. Pedig készültek az esküvőre, de Rodriguez markaiból csak kicsúszott a színész- és énekesnő. Ők 2021 áprilisában szakítottak, aztán Lopez életében megérkezett Ben Affleck.

A lesifotósoknál állandóan a sarkukban voltak, de csak arról tudtak beszámolni, hogy JLo és Affleck imádják egymást. Még jó, hogy a hálószobájukba nem tudtak bejutni.

Annyi biztos, hogy sok mindenen keresztül mentek és mind a ketten érettebbek lettek. Előfordulhat, hogy most már öregkorukig együtt maradnak? Ezt persze majd az idő eldönti, de közben megjelent valaki, aki szerint ez abszolút nem lesz így.

Ez a valaki nem más, mint Jennifer Lopez első férje, Ojani Noa. Az egykori pár 1997 februárjában kötötte össze az életét, de nem lett hosszú a kaland, mivel egy év múlva el is váltak egymástól.

„A legjobbakat kívánom neki és Bennek, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez a nász tartós lesz. Jen szeret szerelmes lenni, de már hatszor eljegyezték, és Ben a negyedik férje. Én voltam az első számú férj, és azt mondta nekem, hogy én vagyok élete szerelme. Amikor a nászéjszakánkon ágyban feküdtünk, azt mondta, hogy örökké együtt leszünk”

- idézte a férfit a Blikk, akinek valószínűleg Lopez csak az adott pillanatban tudott ilyen szépeket mondani, de nem gondolta komolyan. Vajon miket suttoghatott a mostani nászéjszakáján Ben Affleck fülébe?

Ojani Noa szerint az exe még hétszer-nyolcszor férjhez megy, mert nem fog tudni megállapodni. Itt most viszont egy nagy újrakezdésről van szó, így előfordulhat, hogy Lopez is másképp látja az egész kapcsolatot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás